Connect with us

FOTBAL

ACS Fotbal Comuna Recea are parte de o deplasare grea la Turda


Formaţia pregătită de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic se va deplasa în oraşul clujean pentru duelul cu Sticla Arieşul, echipă clasată pe locul 4


ACS Fotbal Comuna Recea a revenit pe primul loc  în urmă cu două etape şi îşi propune să rămână acolo până la finalul campionatului. Formaţia pregătită de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic traversează o perioadă bună şi în etapa precedentă a reuşit o victorie la scor în faţa celor de la CFR Cluj II, scor 6 – 1.

După victoria în faţa clujenilor, maramureşenii se vor duela şi în runda aceasta împotriva unei echipe din judeţul Cluj. Este vorba despre Sticla Arieşul Turda, formaţie aflată pe locul 4 în Seria a V-a din Liga a III-a. Costică Olariu este antrenorul echipei din Turda şi face o treabă excelentă acolo, reuşind cu o formaţie tânără să fie în top 4.

Sălăjeanul Rareş Pop se află între buturile echipei din Turda, în timp ce Florin Cordoş sau Sebastian Salcău, foşti jucători la “U” Cluj sunt alţi doi jucători importanţi de la Sticla Arieşul. De cealaltă parte, în lotul echipei din Recea sunt jucători cu experienţă în ligile superioare precum Romario Rus, Norbert Janos sau Vlad Opriş.

Având în vedere că ACS FC Recea este liderul clasamentului, chiar dacă va juca în deplasare, pleacă cu prima şansă în acest joc. Totuşi, echipa din Turda este una redutabilă pe teren propriu şi doar Sănătatea Cluj a reuşit să câştige la Turda.

Acelaşi lucru îşi propune şi echipa din Recea care are un moral bun înaintea acestui meci, venind după un succes în faţa celor de la CFR Cluj II. În etapa precedentă, ACS Sticla Arieşul Turda a remizat pe teren propriu cu Unirea Dej, scor 1 – 1.

“Avem un meci greu, dar foarte important la Turda. Din câte am văzut, puţine echipe au câştigat puncte acolo. Noi suntem concentraţi şi motivaţi pentru acest meci. Dacă ieşim victorioşi, pot spune că ne consolidăm primul loc în acest tur de campionat”, ne-a declarat Romario Rus.

Partida dintre ACS Sticla Arieşul Turda şi ACS Fotbal Comuna Recea va avea loc vineri, de la ora 14.00, pe Stadionul Municipal din Turda. Meciul va fi oficiat de o brigadă de arbitri condusă la centru de Răzvan Lădar (Şimleu Silvaniei), acesta fiind ajutat la cele două tuşe de Gabriel Boncz (Făgăraş) şi Cristian Ciorbea (Braşov). Observator de arbitri va fi Ioan Teodor (Târgu Mureş), în timp ce observator de joc o să fie Cătălin Paşcanu (Cugir).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL