Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Capelă la Zimbor


Lucrările la capela din centrul comunal sunt în plină desfăşurare. Administraţia locală este încrezătoare că proiectul va putea fi finalizat până la finalul anului viitor


Comuna Zimbor continuă să se dezvolte sub administraţia condusă de Gabriel Mureşan şi după lucrările de la infrastructură rutieră, în comună au început lucrările şi la un dispensar în centrul comunal. Sigur, şi alte proiecte sunt în derulare, însă nimic nu poate fi gata peste noapte şi cetăţenii trebuie să aibă răbdare pentru că la Zimbor, administraţia locală este pusă pe treabă şi vrea să mărească confortul localnicilor.

În comună, până în prezent nu există o capelă, dar acest lucru se va schimba în curând, având în vedere că Primăria a demarat un proiect ce vizează construirea unei capele în centrul comunal.

Prin fonduri europene în valoare de 50.000 de euro, bani primiţi prin GAL, autorităţile locale au decis construirea unei capele în centrul comunal. Totuşi, investiţia totală a depăşit suma primită prin GAL, iar diferenţa de 119.000 de lei a fost acoperită de Primăria Zimbor din fonduri proprii.

Lucrările la noua capelă au început la finalul lunii septembrie şi sunt în plină desfăşurare, mai ales că vremea este încă prietenoasă. Empire Bulding Construct SRL este firma care execută lucrările şi chiar dacă termenul de finalizare al construcţiei este 20.09.2022, autorităţile locale sunt încrezătoare că până la finalul anului viitor, capela o să fie gata.

“Au început lucrările la capela din Zimbor. Am primit o finanţare în valoare de 50.000 de euro prin GAL, iar cheltuielile suplimentare au fost suportate de Primărie. Cred că până la finalul anului viitor, acest proiect o să fie finalizat”, ne-a declarat primarul Gabriel Mureşan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj