Connect with us

Ştiri din Sălaj

Sălăjeanca de la Bruxelles, Corina Creţu a primit titlul Doctor Honoris Causa din partea unei Academii din Moldova


Corina Creţu, europarlamentar Pro România cu origini în Sălaj, a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Academiei de Studii Economice a Moldovei. Corina Crețu a fost Comisar European pentru Politică Regională timp de 5 ani, în perioada 2014-2019 


Într-o postare pe Facebook, eurodeputatul sălăjean Corina Creţu mulţumeşte Academiei de Studii Economice a Moldovei pentru că i-a acordat acest prestigios titlu de Doctor Honoris Causa. Corina Creţu îşi are orignile din satul Traniş, comuna Năpradea.

“Sunt deosebit de onorată să primesc invitația de conferire a titlului de Doctor Honoris Causa al Academiei de Studii Economice a Moldovei, pe care o accept cu multă emoție și cu toată responsabilitatea pe care o presupune.

Academia de Studii Economice a Moldovei (ASEM) este cea mai mare instituție de învățământ superior cu profil economic din Republica Moldova, care a dat de-a lungul timpului mari personalități și a pregătit specialiști în domenii precum cibernetică, economie generală, business, finanțe, contabilitate, relații economice internaționale.
ASEM a marcat evoluția academică a Republicii Moldova, reprezentând un reper și un centru universitar modern care pregătește studenți atât la nivel licență, masterat, cât și doctorat.

Le mulțumesc Domnului Rector Prof. Univ. Dr. Habil. Academician Grigore Belostecinic, Senatului Academiei de Studii Economice a Moldovei și Consiliului Facultății “Relații Economice Internaționale”.
Vă doresc o seară frumoasă tuturor!”

este mesajul Corinei Creţu, postat de Facebook.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj