Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Fotografii din Sălaj în expoziție la Brașov


În perioada 2 decembrie 2019 – 10 ianuarie 2020 la Centrul Cultural “Reduta” din Braşov va avea loc o expoziţie de fotografie unde vor fi expuse şi trei cadre realizate în Sălaj cu ocazia Taberei de Forografie “Sălaj. Frumusețe, Tradiție, Poveste”, ediția a II-a (2018)


În cadrul Expoziției Naționale de Fotografie Etnografică „Oameni și Datini” – ediția a V-a, organizată de Centrul Cultural „Reduta” Brașov vor fi expuse și trei fotografii realizate în Sălaj cu ocazia Taberei de Fotografie „Sălaj. Frumusețe, Tradiție, Poveste”, ediția a II-a (2018).

Este vorba despre fotografii semnate de Mirel Matyas – „Nea Mitru fierarul” realizată la Cheud la fierăria lui Cozma Dumitru, „Trei feciori” realizată la biserica de lemn din Ulciug și de Both Gyula – „Pâinea de casă” realizată la casa tradițională a doamnei Florica Criste din Cizer.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 2 decembrie 2019 – 10 ianuarie 2020 la Centrul Cultural „Reduta” din Brașov.

Tabăra de Fotografie „Sălaj. Frumusețe, Tradiție, Poveste” este organizată de Foto Clubul ”Varadinum” Oradea și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, cu sprijinul  Asociației de Dezvoltare Comunitară „Sălaj Plus”.

♦ prof. Mirel Matyas

Colegiul Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” Zalau

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj