Connect with us

FOTBAL

Vezi câte etape se mai joacă în acest an la Liga a IV-a şi Liga a V-a Sălaj


Potrivit AJF Sălaj, atât în eşalonul al patrulea, cât şi în Liga a V-a, în acest an se vor mai desfăşura încă două runde. Campionatul se va întrerupe după etapa programată în 1 decembrie


Liga a IV-a Sălaj a programat duminică prima etapă din retur, în care “capul de afiş” a fost derby-ul dintre Sportul Şimleu şi Rapid Jibou, câştigat cu 2 – 1 de şimleuani.

Potrivit AJF Sălaj, eşalonul al patrulea continuă în acest an şi se vor mai juca alte două runde din retur. În aceste condiţii, Liga a IV-a va intra în pauza de iarnă abia după runda a XIV-a, care se va desfăşura pe 1 decembrie. Campionatul se va relua în martie pentru ultimele opt etape din sezonul regulat, după care va începe play-off-ul şi play-out-ul.

Primele patru clasate vor intra în play-off, cu punctele acumulate în sezonul regulat, urmând să se mai joace şase etape, în timp ce echipele clasate pe locurile 5 – 11 vor juca în play-out, un tur.

Şi în cele trei serii de la Liga a V-a se vor mai juca două etape în acest an, campionatul urmând să se întrerupă după runda din 1 decembrie. În fiecare serie din acest eşalon, primele patru clasate vor intra în play-off, după sezonul regulat, unde vor juca un tur şi un retur, iar restul grupărilor se vor duela în play-out, un singur tur.

“Atât la Liga a IV-a, cât şi la Liga a V-a se vor mai juca încă două etape în acest an. Aşa s-a hotărât la şedinţa cu delegaţii, însă dacă cumva vremea nu va permite disputarea etapei din 1 decembrie, atunci această rundă se va disputa în martie. Însă, nu cred că va fi cazul, deoarece în această perioadă vremea este favorabilă pentru fotbal şi trebuie să profităm, pentru a nu aglomera programul din primăvară, când vor fi mai multe jocuri, având în vedere că se joacă un play-off şi un play-out”, ne-a declarat Daniel Sabou, preşedintele AJF Sălaj.

În condiţiile în care se vor mai juca două etape în acest an, iubitorii fotbalului vor mai avea parte de un derby la Liga a IV-a, în etapa a XIV-a din 1 decembrie, între Dumbrava Gîlgău şi Rapid Jibou.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL