Connect with us

FOTBAL

Start în Predictor: Cel mai palpitant concurs de predicții din România

Cea mai mare și mai activă comunitate de pariori de la noi din țară a lansat concursul Predictor, în care fiecare pasionat de jocuri de noroc care a împlinit vârsta de 18 ani și are reședință legală în România poate participa în mod complet gratuit.

Utilizatorii vor posta predicții în mod regulat pe meciurile furnizate în platforma dedicată, iar la sfârșitul fiecărei săptămâni, precum și la sfârșitul lunii, vor fi premiați cei mai eficienți jucători din clasament.

Dacă speri să fii unul dintre fericiții câștigători, mai întâi va trebui să participi. Iată ce ai de făcut:

  1. Accesează link-ul pariurix.com
  2. Dă click pe butonul “Înscrie-te gratuit” din meniul site-ului, introdu datele tale și dă apasă butonul “ÎNREGISTREAZĂ-TE
  3. Confirmă-ți adresa de mail și apoi participarea în concurs.

Odată înscris în concurs, va trebui să te asiguri că vei completa toate predicțiile înainte ca etapa să se blocheze; pronosticurile pot fi editate de câte ori este nevoie, însă până la închiderea etapei. Mare atenție însă, pentru că pronosticurile incomplete vor atrage de la sine excluderea ta din respectiva etapă.

Pentru a fi luat în calcul într-o etapă de Predictor va trebui să furnizezi 4 pronosticuri pentru fiecare meci, și anume pentru piețele “1X2“, “Ambele echipe să înscrie“, “Peste/Sub 2.5 goluri“, respectiv “Numărul exact de cornere“. În general, meciurile pentru care trebuie să furnizezi pronosticuri vor fi din Liga 1, însă nu trebuie să fii surprins dacă vei vedea și meciuri din alte campionate de top ale Europei sau pur și simplu partide din străinătate în care sunt implicați fotbaliști români.

La finalul fiecărei etape vor fi anunțați cei mai buni 5 pariori, adică câștigătorii din acea etapă, ale căror beneficii vor fi remunerate de către PariuriX.com în termen de 30 de zile de la anunțarea lor. Același lucru se va întâmpla și la finalul fiecărei luni, atunci când cei mai buni 5 jucători din clasament vor fi recompensați.

Nu trebuie să încerci să exploatezi sistemul Predictor sau să te înregistrezi de mai multe ori dacă vrei să te poți bucura de eventualele câștiguri. Înainte de acordarea premiilor, conturile vor fi verificate, iar dacă este depistată activitate suspicioasă, contul respectiv poate fi suspendat, premiul urmând să meargă la următorul parior din clasament.

Săptămânal sunt puși la bătaie 950 lei pentru cei mai buni tipsteri, iar premiul de la sfârșitul fiecărei luni se va împărți dintr-un pot de 1900 lei. Răsfoiește predictor.pariurix.com pentru a vedea punctajul exact, criteriile de departajare și a te informa despre celelalte condiții de participare. Citește cu atenție regulamentul înainte de a te înscrie pentru a nu te trezi cu surprize.

Provoacă-ți prietenii să participe la campionatul național de pariuri: Predictor, pentru a le putea demonstra cine este mai bun. Baftă și inspirație!

VREAU SĂ PARTICIP – DU-MĂ LA PAGINA DE ÎNSCRIERE!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL