Connect with us

Ştiri din Sălaj

Student de 22 de ani, desfigurat în bătaie în faţa unui club din Zalău


Un tânăr din Zalău, student la Cluj-Napoca, a fost desfigurat în bătaie sâmbătă noaptea în faţa unui club din Zalău. Victima a suferit multiple traumatisme şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale


Potrivit Poliţiei, apelul de urgenţă la 112 a fost făcut duminică, 17 noiembrie, după ora 3.00, iar victima nu a putut oferi detalii despre grupul de persoane care l-ar fi agresat.

Tânărul s-a ales cu multiple traumatisme la nivelul feţei, abdomenului, cu piramida nazală spartă şi cu patru dinţi rupţi.

Victima D.T. a depus plângere penală, iar Poliţia a întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Poliţiştii sălăjeni trebuie acum să identifice autorii agresiunii şi să-i tragă la răspundere.

Victima a declarat cu lux de amănunte pentru Ştiri din Sălaj, cum s-a întâmplat totul

“Eu ieșisem din Diesel și doi tovarăși au întrat în Tasty să își cumpere de mâncare. Eu am rămas afară la țigară cu sora unuia dintre ei. Mai în sus puțin, între Millenium și Tasty erau doi tipi de etnie care tot urlau, și la un moment dat a venit unu să îmi ceară o țigară. După ce i-am dat țigară s-a dus înapoi la prietenul lui, și m-au chemat până acolo. M-am dus până la ei și au început să facă scandal și să mă împingă. Între timp eu încercam să le explic că nu caut scandal, că doar i-am dat o țigară tovarășului lui.
Și între timp mai tot ieșea câte unu, până s-au adunat vreo 6 și de acolo unu m-a lovit cu pumnul în arcadă, și când am căzut pe jos au început să dea cu picioarele. Unu în abdomen și trei în zona feţei, mi-o cauzat plagă la piramida nazală și mi-au ciobit 4 dinți. De acolo a ieșit unul dintre tovarășii mei din Tasty și i-a împins pe ăștia, după care a sunat la politie și salvare”, ne-
a declarat studentul zălăuan.

Poliţia a deschis dosar penal şi caută bătăuşii

„În noaptea de sâmbătă spre duminică (16/17 noiembrie), la ora 3.22, Poliția a fost sesizată prin apelul de urgență 112, de către un bărbat, despre faptul că un tânăr de 22 de ani, din municipiul Zalău, a fost împins și lovit cu picioarele în zona feței și abdomen de un bărbat necunoscut. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale și investigații”, a transmis IPJ Sălaj.

Potrivit Noului Cod Penal, infracţiunea de lovire sau alte violenţe se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

În cursul zilei de azi, 18 noiembrie, victima s-a  prezentat la Serviciul de Medicină Legală Sălaj pentru a obţine un certificat medico-legal care să ateste traumatismele suferite, dar şi de câte zile de îngrijiri medicale are nevoie.

Ulterior, documentul va fi depus la Poliţia Municipiului Zalău.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Pop

    18 November 2019 at 20:06

    “Etniile ăștia au repetat de multe ori asta, în zona aia se duc să” le-o dea la “rockeri” și se laudă cu asta. Noroc cu gaborii cu cașchetă, niște profesioniști adevărați. Vor trece 6-7 luni, vor chema victima și o vor lămuri să-și retragă plângerea (redactată în prealabil de milițian) că “etnia” mai are probleme oricum, nu are bunuri, n-ai ce să iei de pe el… etc. Deja vu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj