Connect with us

FOTBAL

Sebastian Culda, demon şi înger pentru SCM Zalău


Dacă acum câteva etape şi-a lăsat echipa la greu, fiind eliminat pentru un gest prostesc, fotbalistul aflat sub contract cu Astra Giurgiu a fost marcatorul unicului gol de la Odorheiu Secuiesc, prin care SCM Zalău a spart gheaţa şi în deplasare


Sebastian Culda a ajuns la Zalău în timpul campionatului. Cu toate acestea, jucătorul aflat sub contract cu Astra Giurgiu nu a avut probleme de acomodare şi valoarea s-a s-a văzut încă din primele meciuri, în care a şi marcat câteva goluri.

Au urmat, însă, câteva etape în care fotbalistul originar din Alba Iulia a avut evoluţii şterse, care au culminat cu cartonaşul roşu de la Galda. În doar 10 jucători, SCM Zalău a pierdut atunci trei puncte preţioase în bătălia pentru evitarea retrogradării.

Plin de fair-play, mijlocaşul şi-a asumat greşeala şi şi-a cerut scuze public faţă de conducere şi faţă de colegii săi. Un gest nobil, pe care nu prea mulţi fotbalişti îl pot face.

După suspendare, Culda a revenit mai hotărât în iarbă şi vineri a reuşit unicul gol al partidei de la Odorheiu Secuiesc, prin care formaţia de la poalele Meseşului a reuşit să spargă gheaţa în deplasare. Prin această reuşită, el a ajuns la al cincilea gol în tricoul celor de la SCM Zalău.

La finalul partidei din Ținutul Secuiesc, jucătorul în vârstă de 23 de ani era fericit că echipa sa reuşise să învingă şi că a putut să depăşească acele momente mai grele din etapele trecute.

“Sunt fericit că am reuşit să uit acel eveniment neplăcut, am putut să intru concentrat în teren şi să încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Partida de la Odorheiu Secuiesc a fost una dificilă şi mă bucur că am reuşit să câştigăm. Aveam nevoie foarte mare de această victorie, pentru a rămâne în lupta pentru îndeplinirea obiectivului. Sper să continuăm seria rezultatelor pozitive în aceste ultime etape ce vor mai avea loc în acest an”, a declarat Sebastian Culda pentru ziarul Sportul Sălăjean.

În runda viitoare, Răzvan Dulap şi compania vor juca pe teren propriu în faţa unui adversar redutabil, e vorba de Sănătatea Cluj.

Cu un moral ridicat, sălăjenii vor să bifeze un nou succes, prin care să se apropie de echipele cu care se vor duela pentru salvarea retrogradării.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL