Connect with us

DIVIZIA A1

Deplasare grea pentru CS Volei Municipal Zalău


Pentru a doua etapă la rând, viecampioana României joacă în deplasare, urmând ca duminică să întâlnească pe nou-promovata Gloria Buzău, o formaţie care a reuşit 10 puncte în cinci etape şi se află pe locul 5


Volei Municipal Zalău a trecut cu bine peste deplasarea de la Dej, de unde s-a întors cu 3 puncte şi s-a apropiat la doar două puncte de fotoliul de lider. Vicecampioana României are parte de o deplasare şi la final de săptămână urmând să joace duminică, de la ora 17.00, pe terenul nou-promovatei Gloria Buzău.

Având în vedere că întâlneşte o echipă venită din liga secundă, la prima vedere pare un joc la discreţia vicecampioanei României, însă Gloria Buzău este o echipă de luat în seama. Asta deoarece în vară, nou-promovata s-a întărit şi are în lot jucători cu experienţă precum Bogdan Ene, Liviu Rîpeanu, Mihai Coasă, dar şi jucători străini, precum libero-ul Hector Jesus Mata din Venezuela, falsul Alexander Marczewski Szot din Brazilia sau centrul Stasis Liashchynskas din Belarus.

Rezultatele din primele cinci etape nu au fost întâmplătoare, iar Gloria Buzău a învins pe Unirea Dej, CSU Vest Timişoara şi Universitatea Cluj, a  reuşit să obţină un punct la Craiova şi a făcut un meci bun şi în faţa campioanei Arcada Galaţi, pe care l-a pierdut cu 3 – 1.

Şi din această deplasare, Volei Municipal Zalău vrea să aducă toate punctele pentru a rămâne aproape de prima clasată.

“Până în acest moment, surpriza campionatului cred că este SCM Gloria Buzău, o echipă care joacă bine, adună puncte şi este o forţă atât pe teren propriu, cât şi în deplasare”, a spus Bogdan Tănase, antrenorul Zalăului.

După partida de la Buzău, Divizia A1 se întrerupe o săptămână, urmând ca următorul meci al Zalăului să fie pe 30 noiembrie, acasă cu Explorări Baia Mare. Finalul de tur se anunţă unul dificil pentru Volei Municipal, care în ultimele două etape va juca în deplasare la Arcada Galaţi şi acasă cu SCMU Craiova.


Duminică, ora 17.00, Sala Sporturilor din Buzău:

Gloria Buzău – CS Volei Municipal Zalău


Rezultatele din primele jocuri ale etapei:

CS U Vest Timişoara – CSM Câmpia Turzii 3 – 0 (19, 18, 23)

Arcada Galaţi – “U” Cluj 3 – 1 (-26, 17, 16, 21)

*s-a jucat la Cluj-Napoca

Dinamo Bucureşti – SCMU Craiova 0 – 3  (-23, -22, -19)!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1