Connect with us

FOTBAL

ACS FC Recea face scor cu echipa secundă a campioanei și se desprinde de urmăritoare!


Gruparea maramureșeană a învins de o manieră clară pe CFR Cluj II, cu scorul de 6 – 1. Cum Luceafărul Oradea a pierdut acasă, iar Minaur Baia Mare a remizat pe teren propriu, Recea are acum 4 puncte avans față de locul 2 și cu 6 puncte mai mult decât Minaur, ocupanta locului 3


De când Ciprian Danciu a fost numit antrenor principal la ACS FC Recea, echipa merge foarte bine și are trei victorii consecutive. Ultima a fost obținută la scor, cu echipa secundă a campioanei CFR Cluj.

”Feroviarii mici” au venit să de-a o replică bună pe terenul liderului și în prima repriză au jucat cu curaj, dar până la urmă experiența adversarilor și-a spus cuvântul.

După 24 de minute, Romario Rus a reușit deschiderea scorului, cu un șut bun, de la 16 m, direct în vinclu porții apărate de Adrian Rus. Cei de la ACS FC Recea au vrut să rezolve soarta celor 3 puncte încă din prima repriză și în mare parte au reușit acest lucru, după ce din minutul 40, Janos Norbert a făcut 2 – 0, în urma unei acțiuni individuale.

În partea secundă, doar gruparea maramureșeană a contat, în timp ce CFR Cluj II a avut puține acțiuni spre poarta lui Alin Bota.

Din minutul 50 s-a făcut 3 – 0, după un penalty executat scurt de Alin Bota și transformat de Janos Norbert. Scorul a luat proporții, iar Alex Mărieș a marcat și el după o acțiune, astfel că din minutul 60, tabela a arătat 4 – 0. Patru minute mai târziu a înscris și Arthur Teut, după o respingere a portarului advers, iar după alte trei minute a marcat și Viorel Chinde pentru 6 – 0.

Finalul a fost fără istoric și s-a mai consemnat doar golul de onoare reușit de CFR Cluj II, prin Sebastian Mailat.

Succesul cu CFR Cluj II face ca ACS FC Recea să se desprindă în fotoliul de lider, după ce Luceafărul Oradea a pierdut acasă cu Viitorul Șelimbăr. A fost o etapă favorabilă pentru echipa lui Ciprian Danciu și Ovidiu Mic, mai ales că și Minaur Baia Mare s-a încurcat pe teren propriu de Avântul Reghin.

În aceste condiții, cu două etape înaintea finalului de tur, Recea are 4 puncte avans față de Luceafărul Oradea și cu 6 mai mult decât Minaur Baia Mare, ocupanta locului 3.

”A fost o victorie clară, chiar dacă în prima repriză au fost și momente echilibrate ale jocului. În repriza secundă ne-am desprins pe fondul unui joc foarte bun al echipei noastre. Ne bucurăm că am câștigat, dar și pentru că ne-am desprins de urmăritoare. Însă, trebuie să rămânem concentrați și să păstrăm această constanță, fiindcă în această serie orice se poate întâmpla”, a spus Ovidiu Mic.

În următoarea etapă, ACS FC Recea va juca în deplasare la Sticla Arieșul Turda, după care în ultima etapă a turului va juca acasă cu Unirea Dej.

ACS FC Recea – CFR Cluj II 6 – 1 (2 – 0)

Au marcat: Romario Rus (24), Janos Norbert (40 și 50 – 11 m), Alex Mărieș (60), Arthur Teut (64) și Viorel Chinde (67) , respectiv Sebastian Mailat (89)

ACS FC Recea: Alin Bota (cpt.) – Marius Potcoavă, Claudiu Maftei, Milian Urs, Vlad Opriș, Adrian Micaș, Cosmin Berindea, Alexandru Mărieș, Viorel Chinde, Romarios Rus și Janos Norbert. Rezerve: Vasile Iura, Alex Oltean, Cătălin Jucan, Mihai Coman, Kis Lorand, Arthur Teut și Ciprian Brata. Antrenori: Ciprian Danciu (principal) și Ovidiu Mic (secund)

CFR II: Adrian Rus – Gheorghe Tomșa, Rareș Bălan (cpt.), Cezar Bud, Adrian-Ionuț Ilie, Sergiu Luca, Ioan Derbac, Marius Sinedru, Andrei Joca, Alin Fica și Sebastian Mailat. Rezerve: Rareș Gal, Alexandru Rus, Mihai Gâdea, Vlad Fărcășan, Cristian Chira și Paul Nistor. Antrenor: Dan Dobai

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL