Connect with us

Ştiri din Sălaj

Scene şocante la Zalău. O femeie şi fiul ei, bătuţi cu cruzime de trei indivizi, chiar la ei acasă!?


Înarmaţi cu bâte, trei bărbaţi au intrat aseară în ograda unei familii din municipiu, acolo unde i-a luat la bătaie crunt pe proprietară, pe fiul ei şi pe un vecin aflat în curte


Jandarmii au intervenit pentru aplanarea unei stări conflictuale pe raza municipiului Zalău, în urma căreia mai multe persoane au fost victimele unei agresiuni fizice.

Totul s-a întâmplat joi, 14 noiembrie, în cartierul Traian, mai exact pe strada George Coşbuc.

În jurul orei 21.30, trei bărbaţi au pătruns în curtea unui case unde au agresat pe proprietarul imobilului, o femeie de 57 de ani, pe fiul acesteia şi pe un vecin, aplicându-le lovituri cu bâta în zona capului şi a membrelor superioare.

De asemenea, femeia a fost lovită şi cu o piatră în zona capului.

Agresorii, cu vârsta de 41, 19, respectiv 24 de ani, – toţi din municipiu – au părăsit curtea doar în momentul în care femeia a apelat numărul unic de urgenţă „112”, fiind ulterior identificaţi de către jandarmi.

Trebuie spus că conflictul a pornit cu o zi în urmă, atunci când fiul victimei, în vârstă de 29 de ani, i-a ameninţat cu moartea pe agresori.

În cauză jandarmii au întocmit acte de constatare privind săvărşirea infracţiunilor prevăzute de Art. 224 (violare de domiciliu), Art. 193 (lovire şi alte violenţe) şi Art. 206 Cod Penal (ameninţarea).

Conform celor de la Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul  al IJJ Sălaj, actele de constatare au fost înaintate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

În ce priveşte victimele, două dintre ele – e vorba despre cei doi tineri, au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au ajuns la spital.

Deşi a suferit mai multe leziuni în mai multe zone ale corpului şi la cap, femeia a refuzat să meargă la spital.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj