Connect with us

Ştiri din Sălaj

Sălăjeanul Csutak Nagy Laszlo numit şef interimar la ANSVSA

Premierul României, Ludovic Orban l-a demis pe şeful ANSVSA, potrivit unei decizii emise la data de 13 noiembrie. Potrivit aceleiaşi decizii, atribuţiile de preşedinte ANSVSA au fost preluate de Csutak Nagy Laszlo, care deţine funcţia de vicepreşedinte.

În calitate de vicepreşedinte ANSVSA, el a mai preluat conducerea ANSVSA în anul 2014 la 1 decembrie de la preşedintele Vladimir Mănăstireanu, care şi-a dat demisia din funcţie. De la 1 decembrie 2014 şi până la 19 martie 2015, Csutak Nagy Laszlo a condus, de la cel mai înalt nivel, acţiunile sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor din România. Csutak Nagy Laszlo deţine funcţia de vicepreşedinte ANSVSA de la  1 august 2014. Csutak a mai deţinut funcţia de vice şi în perioada decembrie 2006 – aprilie 2009. Din octombrie 2009 până în mai 2012, Csutak Nagy a ocupat postul de director coordonator adjunct al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Sălaj.

Vicepreşedintele ANSVSA, actual şef interimar, Csutak Laszlo s-a născut la Zalău în 1959 şi este absolvent al Facultăţii de Medicină Veterinară a Institutului Agronomic din Cluj Napoca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj