Connect with us

Ştiri din Sălaj

Primăria invită producătorii locali să participe la Târgul de Crăciun


Primăria Municipiului Zalău, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Zalău, organizează, în perioada 15-31 decembrie 2019, un Târg de Crăciun în parcarea centrului comercial Zalău Value Centre


Pentru ocuparea celor 10 căsuțe, închiriate de Primăria Municipiului Zalău pentru perioada respectivă, au fost contactați meșteri și producători locali din diverse domenii de activitate pentru ca, în cadrul târgului, să fie comercializate produse specifice sărbătorilor de iarnă (decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă, turtă dulce, cozonac, prăjituri, produse apicole, produse din lavandă, ciocolată de casă, vin/vin fiert, șampanie, siropuri și sucuri naturale, cidru, suveniruri de Zalău, obiecte din lut).

În perioada 18-29 noiembrie, meșterii și producătorii locali care doresc să participe la Târgul de Crăciun sunt invitați să depună o cerere la Primăria Municipiului Zalău, camera 4.

În baza cererilor se va suplimenta numărul de căsuțe sau se va organiza licitație.

Transparenţă maximă. Se organizează licitaţie pentru fiecare căsuţă

Pentru corecta informare a cetăţenilor, primarul Ionel Ciunt a făcut câteva declaraţii legate de acest subiect.

“Noi avem o dicuţie cu administratorii noului centru comercial, discuţie pe care luni (nr. 18 noiembrie) o vom finaliza. Discuţia constă în sensul de a ne pune la dispoziţie un spaţiu din parcare în faţa magazinelor pentru a organiza acest târg de Crăciun. În această idee am contractat 10 căsuţe şi am rugat pe cei de la Centrul de Informare Turistică să-i testeze pe producătorii noştri locali să ştim dacă avem nevoie de 10 sau de 15 căsuţe. Pentru a avea o siguranţă înainte de a semna contractul de închiriere a căsuţelor respective. Avem cel puţin 10 producători locali care şi-au exprimat dorinţa de a participa la târgul de Crăciun în perioada 15-31 decembrie. Dacă sunt şi alţi doritori, începând de luni timp de 10 zile preluăm solicitările producătorilor care sunt interesaţi să închirieze o căsuţă. Dacă vor fi mai multe solicitări decât căsuţe o să încercăm să găsim o soluţie pentru fiecare, dacă o să scoatem la licitaţie căsuţele respective. Încă nu avem nici un contract cu nimeni, cu nici un producător.”

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj