Connect with us

FOTBAL

Gloria Marin, pe val!


Echipa condusă de Vasile Pop are o perioadă bună după cele trei victorii consecutive. Ultimul succes l-a obţinut la Almaşu, în urma căruia, Gloria a urcat pe podium


Lupta la vârf în Seria Centru a devenit şi mai disputată, după ce liderul Unirea Sălăţig a pierdut, iar urmăritoarele au profitat. În cursa pentru prima poziţie ar putea intra şi Gloria Marin, care traversează o perioadă foarte bună şi a ajuns la trei victorii consecutive.

Ultima a obţinut-o chiar în deplasare, la Cetatea Almaşu, unde gruparea condusă de Vasile Pop a început bine şi în minutul 7 a deschis scorul. La finalizare a fost Alin Chirilă, care a primit o pasă în centru, a scăpat singur spre poartă şi l-a învins pe portar cu un şut în dreapta.

Oaspeţii şi-au continuat jocul bun şi din minutul 26 au făcut 0 – 2. De data aceasta Alin Chirilă l-a deschis foarte bine pe Ionuţ Sabău, care a driblat doi fundaşi şi a marcat cu un şut la colţul scurt. Zece minute mai târziu, Cosmin Banciu a redus din diferenţă, iar la pauză s-a intrat cu 1 – 2.

Şi repriza secundă a avut un ritm bun, ocazii de ambele părţi, dar şi goluri. Până la urmă, echipa mai exactă a fost tot Gloria Marin, care a mai înscris de două ori.

Din minutul 61, s-a făcut 1 – 3, iar la finalizare a fost tot Alin Chirilă. Din nou a fost o fază lucrată cu Ionuţ Sabău, acesta trimiţând balonul în faţa porţii, de unde Chirilă l-a învins pe portarul advers. Cetatea a încercat să revină, dar nu a putut depăşi apărarea adversă, iar  în prelungiri, Gloria a marcat din nou prin Ionuţ Sabău, după ce a scăpat singur spre poartă şi a marcat fără probleme.

Un salt de două locuri a reuşit Gloria Marin în clasamentul Seriei Centru şi a ajuns pe podium, fiind la doar  două puncte de liderul Unirea Sălăţig. În ultima etapă a turului, Gloria speră să îşi continue parcursul bun şi să câştige pe teren propriu cu Largiana Românaşi.


Cetatea Almaşu – Gloria Marin 1 – 4 (1 – 2)

Au marcat: Cosmin Banciu (‘36), respectiv Alin Chirilă (‘7 şi 61) şi Ionuţ Sabău (‘26 şi 90+3)

Cetatea: Szekeres Lehel – Radu Tripon, Raul Coşu, Beniamin Diaconu, Safar Tibor (cpt.), Varga Rudolf, Cosmin Banciu, Korpos Csaba, Kovacs Mark, Mugurel Neag şi Denis Varga. Rezerve: Mihaly Adam, Mircea Corda, David Darko, Antal Albert, Florin Banciu şi Aurel Banciu. Delegat: Cristian Ignat

Gloria: Remus Dărăban – Ionuţ Sabău (cpt.), Alin Chirilă, Marius Mialău, Andrei Hârdo, Sergiu Ardelean, Marius Baidoc, Darius Şandor, Marian Cosma, Cătălin Ghile şi Cristian Chirilă. Rezerve: Raul Şandor şi Cristian Sabău. Delegat: Marius Baidoc

Au arbitrat: la centru – Daniel Felecan, asistenţi Bazso Tamas şi Adrian Câmpean (toţi trei din Cluj)

Observator AJF: Vasile Stâncel (Zalău)

Jucătorul meciului: ALIN CHIRILĂ


 

Vasile Pop – preşedinte Gloria Marin: “Noi ne-am propus o clasare în primele trei locuri”

“Mă bucur  că echipa traversează o perioadă bună şi a reuşit trei victorii consecutive. Sunt meritele preşedintelui şi ale antrenorului  Silviu Oprea care munceşte mult la această echipă. Sperăm să obţinem o victorie şi în ultima etapă cu Largiana Românaşi şi să terminăm turul cu bine. Noi ne-am propus o clasare în primele trei locuri în acest sezon şi cred că putem reuşi acest lucru”.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL