Connect with us

FOTBAL

Abba Jibou, surpriza de la Trofeul “Gheorghe Ene”


Gruparea jibouană a reuşit să câştige competiţia judeţeană la categoria 2011, deşi a avut de înfruntat echipe cu experienţă la acest nivel precum Viitorul Zalău, Sportul Şimleu, CS Barcău sau Rapid Jibou


La o săptămână după faza judeţeană de la Trofeul “Gheorghe Ola”, AJF Sălaj a organizat sâmbătă şi întrecerea judeţeană la Trofeul “Gheorghe Ene”, competiţie rezervată juniorilor din 2011. Şase echipe au fost anunţate la start, dar pe ultima sută de metri, Atletic Zalău a anunţat că nu mai participă din lipsă de efectiv. În aceste condiţii, faza judeţeană s-a desfăşurat cu Viitorul Zalău, CS Barcău Nuşfalău, Sportul Şimleu, Rapid Jibou şi Abba Jibou. Viitorul părea favorită, dar supriza competiţiei a fost Abba Jibou, o grupare înfiinţată de scurtă vreme şi care este la primul sezon în competiţiile organizate de AJF Sălaj.

Abba Jibou a fost echipa cea mai exactă de la Trofeul “Gheorghe Ene” şi a câştigat toate cele patru jocuri. Formaţia jibouană s-a impus la scor în partidele cu  Barcău Nuşfalău şi Rapid Jibou (scor 9 – 0), iar în duelul cu Sportul Şimleu a câştigat la limită, scor 1 – 0. Abba a avut câştig de cauză şi în faţa celor de la Viitorul Zalău, meci pe care l-a câştigat cu 4 – 2. Cu maxim de puncte, formaţia condusă de Ovidiu Donciu a câştigat Trofeul “Gheorghe Ene” şi s-a calificat în premieră la faza zonală organizată de Federaţia Română de Fotbal, care va avea loc în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie. Abba Jibou va avea ocazia să se dueleze la faza zonală cu echipe din Cluj, Bistriţa-Năsăud, Bihor, Satu Mare şi Marmaureş, grupele şi programul urmând să se stabilească săptămâna viitoare.

Rezultatele înregistrate la Trofeul “Gheorghe Ene”:

Viitorul Zalău – Abba Jibou 2 – 4 (1 – 3)

CS Barcău Nuşfalău – Sportul Şimleu 1 – 0 (1 – 0)

Abba Jibou – Barcău Nuşfalău 9 – 0 (3 – 0)

Rapid Jibou – Viitorul Zalău 0 – 7(0 – 3)

Rapid Jibou – Sportul Şimleu  5 – 1 (2 – 1)

Viitorul Zalău – Barcău Nuşfalău 7 – 2 (4 – 2)

Sportul Şimleu – Viitorul Zalău 0 – 8 (0 – 4)

Abba Jibou – Rapid Jibou 9 – 0 (5 – 0)

Barcau Nuşfalău – Rapid Jibou 3 – 6 (2 – 4)

Sportul Şimleu – Abba Jibou 0 – 1 (0 – 0)

Clasament:

  1. Abba Jibou 12p, 2. Viitorul Zalău 9p, 3. Rapid Jibou 6p, 4. Barcău Nuşfalău 3p, 5. Sportul Şimleu 0p.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL