Connect with us

Ştiri din Sălaj

Premierul Orban a demis-o din Guvern pe Daniela Coţa

Potrivit unui document oficial publicat în Monitorul Oficial, prim-ministrul Ludovic Orban a demis-o din Guvern, ieri, 13 noiembrie, pe sălăjeanca Daniel Coţa.

“Monitorul Oficial nr. 0916 din 2019
Actul nr. 386 din 13 Noiembrie 2019
Emitent: Primul-Ministru
Decizie privind eliberarea doamnei Gabriela-Daniela Coța din funcția de consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al Guvernului”,

potrivit site-ului oficial.

Dana Coţa a rezistat 10 luni în Guvern

Amintim ca fost viceprimar al municipiului Zalau, Daniela Coţa, a fost numită, incepând din 7 ianuarie, consilier in cadrul Guvernului Dancilă. Presedinta organizatiei de femei a PSD Salaj, Daniela Coţa a fost promovata in această functie si datorita relatiilor foarte bune pe care le are la vârful partidului, cu preşedintele Liviu Dragnea dar si cu primul ministru, Viorica Dancilă. Actualul consilier Daniela Coţa a fost si viceprimar al Zalăului, tot din partea PSD, iar in 2016 a candidat la alegerile parlamentare pe listele social-democratilor pentru Camera Deputatilor. Sotul sau, Vasile Coţa, este presedintele clubului de volei masculin, Volei Municipal Zalău, functie pe care a preluat-o in 2016, echipa câstigând campionatul Diviziei A1 in sezonul 2016-2017.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj