Connect with us

FOTBAL

FOTO şi VIDEO. CS Barcău Nuşfalău a oprit seria victoriilor în linie ale liderului


După ce a smuls după puncte şi la Şimleu Silvaniei, CS Barcău a fost aproape de o victorie în faţa liderului Rapid Jibou, dar Flaviu Porumb a marcat pentru 2 – 2, în minutul 3 ale prelungirilor!


Gruparea de pe Valea Barcăului a terminat turul pe locul 5, adică în afara locurilor ce duc în play-off. Cu toate acestea, tânăra şi ambiţioasa echipă a Nuşfalăului a arătat în prima parte a campionatului un fotbal frumos, spectaculos.

În plus, elevii antrenorilor Adrian Damian şi Ciprian Grecu sunt singurii care au reuşit să ia puncte de la cele două pretendente la primul loc, e vorba de Rapid Jibou şi Şimleu Silvaniei. Mai mult, în jocul de duminică de pe Stadionul “Nicolae Mandel” în faţa liderului, CS Barcău a fost foarte aproape de o victorie!

Jiboul a avut prima ocazie de gol, dar Gabriel Buda a şutat în bară, după care a venit replica gazdelor, prin Adelin Neaga. Acelaşi jucător a avut şi cea mai mare ocazie de gol a reprizei, când Neaga a şutat peste bară de la 8-10m, zonă centrală (min. 39)! Chiar înainte de pauză, şi Rapidul putea înscrie, dar Sergiu Bercean a reluat puţin pe lângă poartă mingea venită de pe dreapta de la Mihai Bode.

Mult mai spectaculoasă a fost partea secundă, în care amfitrionii au deschis scorul în minutul 53: Nicolae Rad a făcut o incursiune pe dreapta, a pasat în gura porţii, de unde nou-intratul Răzvan Keşeru a avut doar o formalitate de îndeplinit.

La doar cinci minute distanţă, fostul atacant al formaţiei Flacăra Halmăşd putea da lovitura: rămas singur-singurel faţă în faţă cu portarul Adrian Noţigan, Keşeru s-a pierdut cu firea şi a şutat la vreo 5 metri de poartă. “Nu am mai avut suflu”, a spus jucătorul care intrase în teren cu doar un sfert de oră înainte şi care a bifat duminică primul meci în tricoul Nuşfalăului!?

Bogdan Ciaca şi Sergiu Bercean au încercat vigilenţa portarului, dar talentatul Mădălin Şandor a fost la post. La cealaltă poartă, Adelin Neaga a şutat puternic, dar goal- keeperul Jiboului a respins  în corner, de la rădăcina barei.

În continuare, elevii lui Emil Ionaş au presat poarta lui Mădălin Şandor, dar fără ocazii prea mari. În minutul 78, însă, Răzvan Meleg a fost faultat în careu, iar “centralul” Răzvan Lădar a indicat punctul cu var, de unde Bogdan Ciaca a trimis balonul în plasă cu mici emoţii.

Bucuria oaspeţilor a fost de scurtă durată, deoarece Ciprian Nagy a dus din nou Barcăul în avantaj! Finalul partidei a fost încins, iar forcingul celor de la Jibou s-a concretizat prin golul nou-intratului Mihai Gaidoş, din primul minut de prelungiri.

Reuşita a fost, însă, anulată pentru un ofsaid imaginar. Jucătorii Rapidului s-au năpustit asupra “tuşierului” Farkas Szabolcs. Jocul s-a reluat şi dominarea a fost mai pregnantă la poarta gazdelor. Cu portarul Adrian Noţigan la mijlocul terenului, liderul din Liga a IV-a a reuşit într-un final golul egalării, prin Flaviu Porumb. Urmează acum derby-ul de la Şimleu Silvanei, care poate stabili echipa care va ierna în fotoliul de lider.


CS Barcău Nuşfalău – Rapid Jibou 2 – 2 (0 – 0)

Au marcat: Răzvan Keşeru (‘55) şi Ciprian Nagy (‘80), respectiv Bogdan Ciaca (‘78 – din 11m) şi Flaviu Porumb (‘90+3)

CS Barcău: Mădălin Şandor – Răzvan Gal, Cătălin Anghel, Boldizsar Attila, Kovary Roland – Ciprian Nagy (‘89 Adelin Moroşan), Raul Zmole, Zsombori Zsolt, Adelin Neaga (‘87 Cosmin Mitroi), Paul Şanta (‘46 Răzvan Keşeru – ‘81 Alex Iancău) şi Nicolae Rad (cpt.). Rezerve: Totos Nandor – Ilyes Tamas şi Alin Chende. Antrenor: Adrian Damian. Antrenor secund: Ciprian Grecu. Delegat: Stanciu Rudolf

Rapid: Adrian Noţigan – Vlad Lazăr, Ionuţ Blaga, Cristian Ţurcaş (cpt.), Vlad Paşcalău (‘64 Mihai Gaidoş) – Sergiu Bercean, Gabriel Ţiriac, Bogdan Ciaca, Gabriel Buda (‘59 Răzvan Meleg) – Flaviu Porumb şi Mihai Bode. Rezerve: Ionuţ Chechedi - Radu Blaga. Antrenor: Emil Ionaş. Antrenor secund: Nicolae Daroţi. Delegat: Flore Pop

Au arbitrat: la centru – Răzvan Lădar (Şimleu Silvaniei), asistenţi Alex Turian (Zalău) şi Farkas Szabolcs (Zalău)

Observator AJF: Cristian Oros (Zalău)

Jucătorul meciului: CĂTĂLIN ANGHEL


Zsombori Zsolt – mijlocaş CS Barcău Nuşfalău

“Meci tare. Meritam victoria!”

A fost un meci bun, un meci tare, în care am început tare. Au fost ocazii la ambele porţi, dar fără gol. În repriza secundă, am revenit de la vestiare cu multe ambiţii. Am condus de două ori, dar din păcate am fost egalaţi în ultimul minut.  Meritam victoria. Oricum, încă nu e nimic pierdut. Mergem înainte cu capul sus şi ne concentrăm pentru ca în retur să nu mai pierdem niciun meci!


Bogdan Ciaca – mijlocaş Rapid Jibou

“Nu e un capăt de lume că am făcut egal”

A fost un meci în care noi am intrat nu la fel de concentrați ca și în celelalte meciuri. Prima repriza a fost una foarte echilibrată, cu ocazii la ambele porți, chiar dacă nu s-a înscris. În schimb, în repriza secundă, eu zic că am împins puțin jocul către poarta lor și asta le-a oferit spații pentru a înscrie cele două goluri. Nu ne-am putut permite să pierdem şi până la urmă – cu ambiţie – am egalat. Nu e un capăt de lume că am făcut egal, încă suntem neînvinși si sperăm să rămânem așa până la sfârșitul campionatului. Felicit echipa din Nuşfalău pentru dăruirea de care au dat dovadă! Ne așteaptă un meci foarte greu la Şimleu, dar sunt sigur ca altfel va arată jocul nostru acolo.


 

 

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL