Connect with us

TENIS

Patrik Bolduţ a câştigat al treilea turneu consecutiv


După succesele de la Cupa Muhlbach şi Cupa Centana, tenismenul pregătit de Sergiu Carp a bifat un nou turneu, după ce a câştigat şi Trofeul CSM Oradea


Fără doar şi poate cel mai mare progres din ultima perioadă din tenisul sălăjean îi aparţine lui Patrik Bolduţ. Elevul lui Sergiu Carp are parte de evoluţii foarte bune la turneele la care participă şi de cele mai multe ori, se întoarce acasă cu trofeul pus în joc, la fel cum s-a întâmplat şi la finalul săptămânii trecute.

După ce a câştigat Cupa Muhlbach de la Alba Iulia şi Cupa Centana de la Bistriţa, tenismenul de la ACS Sergiu Carp Tennis Club a reuşit o nouă performanţă şi a cucerit şi Trofeul CSM Oradea la categoria de vârstă 10 ani.

La finele săptămânii, CSM Oradea a organizat o competiţie ce a purtat denumirea clubului. Patrik Bolduţ a fost de neoprit la acest turneu şi a bifat victorii pe linie ce în final i-a adus marele trofeu pus în joc.

Este al treilea turneu consecutiv pe care îl câştigă Bolduţ şi al şaselea din acest an după victoriile de la Cupa WestCo Impex, Cupa Benvenuti şi Trofeul Sătmarului.

Tot la categoria de vârstă 10 ani a participat şi Raymond Petrean care a avut de asemenea un parcurs bun la această competiţie şi a ajuns până în semifinale. Tot în semifinale a ajuns şi şimleuanca Mara Geiger la categoria de vârstă 16 ani, însă sălăjeanca noastră a fost nevoită să abandoneze meciul care o putea duce în finală.

“Nu ştiu dacă este neapărat o formă foarte bună  pe cât este un progres extraordinar din punct de vedere mental. Dacă acum două luni pierdea o finală la Cluj din cauza atitudinii, în momentul acesta reuşeşte să câştige finala după ce pierde primul set cu 4 – 1. În setul doi a fost mai puternic psihic şi a câştigat cu 4 – 0 şi în decisiv s-a impus cu 10 – 3. Loviturile şi condiţia fizică sunt foarte bune, dar progresul cel mai mare este cel mental. În turnee în care s-a întâlnit cu jucători mult mai bine clasaţi în clasamentul naţional. Patrik este pe val şi avem planuri mari pentru Campionatul Naţional din vara viitoare. Sper să fie la fel de muncitor şi disciplinat în continuare” – Sergiu Carp – antrenorul lui Partrik.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 13 noiembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS