Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău, după puncte în Ținutul Secuiesc


Zălăuanii joacă vineri pe terenul unei contracandidate la evitarea retrogradării. În jocul cu AFC Odorheiu Secuiesc, SCM Zalău vrea să aducă primele puncte externe, mai ales că are în faţă o echipă accesibilă, care în cele 12 etape a acumulat 10 puncte


SCM Zalău a scos un punct în partida cu Luceafărul Oradea, dar în condiţiile în care a întâlnit liderul şi acest rezultat este catalogat ca fiind unul pozitiv pentru gruparea de sub Meseş.

Însă, misiunea echipei zălăuane de a se salva de la retrogradare rămâne una dificilă, iar pentru a rămâne cu şanse, zălăuanii trebuie să aducă puncte şi de pe terenuri străine.

Până acum, în deplasare, SCM Zalău a pierdut toate jocurile, dar vineri vrea să “spargă gheaţa” şi pe teren străin şi să aducă primele puncte.

Adversarul pe care îl întâlneşte echipa lui Marius Paşca pare unul accesibil, în condiţiile în care AFC Odorheiu Secuiesc  ocupă locul 14 şi se află tot în această luptă de salvare.

SCM Zalău face deplasarea de joi

Echipa zălăuană este în faţa celei mai lungi deplasări din acest campionat şi are de parcurs până la Odorheiu Secuiesc aproximativ 300 de km.

În condiţiile în care jocul este programat la ora 14.00, SCM Zalău trebuie să facă deplasarea cu o zi înainte şi va pleca spre Odorheiu Secuiesc de joi.

Şi în urmă cu trei săptămâni când a jucat la Cugir, SCM Zalău a făcut deplasarea tot cu o zi înainte de meci.

 

Revin doi jucători importanţi

Pentru meciul de vineri, Marius Paşca răsuflă mai uşurat, în condiţiile în care nu mai are are mari probleme de lot.

Antrenorul îi va avea la dispoziţie pe Sebastian Culda şi pe portarul Andrei Pop, ambii revenind după o etapă de suspendare.

Raul Vitan a ieşit accidentat în partida cu Luceafărul şi încă mai acuză unele probleme, dar până la ora jocului se încearcă recuperarea sa.

 

Alpar Meszaros a revenit la AFC Odorheiu

AFC Odorheiu Secuiesc a reuşit o victorie mare în etapa trecută şi a câştigat în deplasare la Unirea Alba Iulia.

Acest succes a coincis cu revenirea antrenorului Alpar Meszaros, care a plecat în urmă cu două luni de la echipă, dar s-a întors   săptămâna trecută.

Două victorii şi patru remize sunt rezultatele pozitive înregistrate în acest campionat de echipa din judeţul Harghita.

Pe teren propriu, AFC Odorheiu a încurcat echipe bune, precum Sticla Arieşul Turda, CSC Sânmartin şi Metalurgistul Cugir.

 


Vineri, ora 14.00, Stadionul Municipal din Odorheiu Secuiesc:

AFC Odorheiu Secuiesc – SCM Zalău


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL