Connect with us

FOTBAL

Bani mai mulţi pentru SCM Zalău


Autorităţile locale au aprobat în şedinţa din luna octombrie ca gruparea zălăuană să beneficieze de o suplimentare a bugetului cu 428.000 de lei


Primăria Municipiului Zalău a făcut eforturi în vară pentru ca SCM să pornească la drum, astfel că la începutul activităţii s-a alocat 350.000 de lei pentru reprezentanta Zalăului în Liga a III-a de fotbal.

La vremea respectivă nu s-a putut aloca mai mult, din cauza faptului că SCM Zalău nu era în proiecţia bugetară de la început de an, dar primarul Ionel Ciunt a spus că va încerca să găsească resurse, pentru ca finanţarea echipei să fie mai consistentă, mai ales că şi cheltuielile la început sunt mai mari.

Acest lucru s-a şi întâmplat în şedinţa ordinară a Consiliului Local din 24 octombrie, iar SCM Zalău a primit o majorare pentru trimestrul IV de 428.000 de lei.

În aceste condiţii, finanţarea pentru turul de campionat ajunge la 778.000 de lei, astfel că acum SCM Zalău se poate descurca în condiţii foarte bune şi poate să îşi formeze un lot pe măsură, cu care să reuşească menţinerea în Liga a III-a.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL