Connect with us

Ştiri din Sălaj

România merită o dezbatere Iohannis-Dăncilă


Președintele PSD, Viorica Dăncilă, îi dă replica lui Klaus Iohannis, contracandidatul său în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, după acesta a anunța că nu va participa la o dezbatere electorală cu fostul premier.


După ce la convocat pe candidatul PNL, Iohannis, la o dezbatere şi a fost refuzată, candidatul PSD Viorica Dăncilă, reacţionează şi susţine că preşedintelui României îi este teamă de o confruntare.

“Eu cred că domnului Iohannis îi este teamă de o confruntare directă cu mine, în fața tuturor românilor. De-a lungul colaborării noastre instituționale, ne-am mai întâlnit, am mai interacționat. Însă cred că realizează că o dezbatere în fața întregii țări ar demonta imediat toate atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea și a Partidului Social Democrat”,

a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Viorica Dăncilă încă mai speră că în cele 10 zile rămase până la momentul votului, Iohannis să accepte o dezbatere electorală.

„Eu însă am rabdare. Încă îl aștept pe președinte să găsească înțelepciunea, tăria și curajul de a accepta invitația mea la dezbaterea pe care românii o cer și o merită”,

a continuat Dăncilă.

Reacția vine după ce Iohannis a anunțat, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că nu va participa la o dezbatere electorală cu contracandidata sa.

„Voi dialoga direct în perioada următoare cu cetățenii, cu jurnaliștii, cu societatea civilă, voi continua să merg prin țară, să mă întâlnesc cu oamenii și voi explica tuturor care este proiectul meu. România normală devine realitate doar prin solidaritate și unitate, cu susținerea majorității românilor.

Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori”,

a scris Iohannis.

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99,9% din voturi exprimate în primul tur de scrutin din 10 noiembrie: Iohannis – 37,49 %, Viorica Dăncilă – 22,69%, Barna – 14,7%. Astfel că în turul doi al prezidenţialelor ce are loc la data de 24 noiembrie vom avea de ales între Klaus Iohannis, candidatul PNL sau Viorica Dăncilă, candidatul PSD.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj