Connect with us

FOTBAL

FOTO şi VIDEO. Şimleul a revenit în coasta liderului


Sportul a întrerupt o serie de şase succese la rând ale celor de la Dumbrava Gîlgău, pe care Silviu Crişan şi compania i-au surclasat în ultima etapă a turului. Şimleuanii aşteaptă acum înfruntarea de zile mari cu liderul Rapid Jibou, programată duminică pe Stadionul “Măgura”


După şase victorii la rând, Dumbrava Gîlgău urcase pe locul secund şi a venit la poalele Măgurii pe cai mari. Cu toate acestea, Sportul nu putea să piardă din nou puncte pe teren propriu şi a început în forţă. Astfel, la finalul primului sfert de oră a venit şi golul, care de fapt a fost un… autogol! Codruţ Ardelean a şutat de la distanţă, iar Vlad Negrean a trimis mingea în plasă din apropiere!? La 5 minute distanţă, Vlad Pop a trimis o pasă inteligentă, dar Mălin Sabou a şutat pe lângă, de la doar 7-8m de poartă.

În minutul 25, Dumbrava a fost din nou aproape de un autogol antologic, când “capul” lui Ionuţ Gârbouan a trecut milimetric pe lângă bară!?

În ultimul minut al reprizei, Andrei Chiş a risipit emoţiile gazdelor, marcând pentru 2 – 0. Misiunea elevilor lui Florin Morar a devenit şi mai dificilă, deoarece experimentaţii Vlad Negrean şi Flaviu Bărnuţiu au fost schimbaţi, după ce ei au acuzat dureri încă din prima repriză. În locul acestora, în teren au intrat Alex Pop şi Marius Rus – care şi acesta nu e refăcut după o accidentare.

Totuşi, Dumbrava a încercat să revină în joc, trimiţând două şuturi de la distanţă, prin Florin Săstraş şi Marius Haiduc, dar tabela de marcaj a rămas neschimbată. În minutul 64, Silviu Crişan a executat o lovitură liberă de pe dreapta, până în careu. Portarul Mihai Lung a încercat să respingă, dar s-a lovit de bară. Mingea a ajuns la Bogdan Oltean, care a dus scorul la 3 – 0!

Supărat de maniera de arbitraj, Aurel Pintican a protestat de mai multe ori şi a fost eliminat din incinta terenului de “centralul” din Carei. Prea multe nu s-au mai întâmplat, doar palma aplicată de Zoltan Lazăr pe faţa lui Marius Haiduc (min. 83), fapt pentru care jucătorul Şimleului a văzut roşu. Cum Jiboul a remizat la Nuşfalău, Sportul s-a apropiat la 3 puncte de lider şi urmează marele derby cu Rapid. O victorie duminică duce, însă, elevii lui George Zima în fotoliul de lider!?


Sportul Şimleu – Dumbrava Gîlgău 3 – 0 (2 – 0)

Au marcat: Vlad Negrean (‘16 autogol), Andrei Chiş (‘43) şi Bogdan Oltean (‘64)

Sportul: Paul Cosma – Răzvan Pop, Marius Leitan (‘74 Lupo Lorand), Bogdan Oltean, Silviu Crişan (cpt.) – Vlad Pop (‘69 Alexandru Cătuna), George Pop, Mălin Sabou (‘53 Daniel Gut), Dănuţ Contraş – Andrei Chiş (‘78 Zoltan Lazăr) şi Codruţ Ardelean (‘87 Cătălin Szatmari). Rezerve: Florin Moisi – Olimpiu Ardelean şi Zoltan Lazăr. Antrenor: George Zima. Director sportiv: Marius Filip. Delegat: Ioan Gurzău

Dumbrava: Mihai Lung – Ionuţ Noje, Marius Cheţa (cpt.), Ionuţ Gârbouan, Vlad Negrean (‘46 Marius Rus) – Sebastian Turbucean (‘84 Alex Nerţan), Flaviu Bărnuţiu (‘46 Alexandru Pop), Marius Haiduc, Cristian Unguruşan (‘64 Robert Rus) – Florin Săstraş (‘78 Sergiu Horvat) şi Raul Brînduşe. Rezerve: Raul Bumbaş – Cristian Pop. Antrenor: Florin Morar. Antrenor secund: Mircea Breban. Delegat: Aurel Pintican

Cartonaş roşu: Zoltan Lazăr (‘83)

Au arbitrat: la centru – Lucian Pop, asistenţi – Norbert Sălăgean şi Bogdan Rad (toţi trei din Carei)

Observator AJF: Gabriel Bârjac (Zalău)

Jucătorul meciului: GEORGE POP


George Pop –  mijlocaş Sportul Şimleu: “Tactica abordată a fost una perfectă pentru un asemenea meci”

Meciul cu Dumbrava a fost unul dificil, deoarece am întâlnit formația de pe locul al doilea. Până la urmă, am făcut o partidă bună, din toate punctele de vedere. Tactica abordată a fost una perfectă pentru un asemenea meci. Jocul de duminică poate fi considerat un adevărat derby, având în vedere că cei de la Rapid sunt principala noastră contracandidată la titlu. Am încredere în colegii mei că vom recupera cele 3 puncte pierdute în prima etapă.


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL