Connect with us

JUNIORI

Juniorii I de la CSS Zalău, aproape de o victorie mare


Elevii lui Dorian Faur au avut o prestaţie foarte bună în faţa mult mai titratei CSS Lapi Dej şi chiar a fost aproape de o victorie de răsunet. În cele din urmă, dejenii s-au impus la capătul a cinci seturi foarte disputate


Juniorii I de la CSS Zalău au început foarte bine acest sezon şi s-au impus cu 3 – 0 în faţa celor de la CSS 2 Baia Mare în prima etapă.

Având în vedere că în Seria D sunt cinci echipe, în etapa a II-a, CSS Zalău a avut liber. La finele săptămânii trecute au avut loc meciurile din etapa a III-a, iar echipa pregătită de Dorian Faur a primit vizita mult mai titratei CSS Lapi Dej. Zălăuanii nu s-au speriat de numele adversarului şi au intrat pe teren doar cu gândul la victorie şi chiar au fost aproape de reuşită…

Chiar dacă echipa din Dej a început mai bine şi a câştigat primul set, actul secund le-a aparţinut băieţilor lui Dorian Faur. A urmat un set trei foarte disputat în care sălăjenii au ratat două mingi de set. Până la urmă, cei de la CSS Zalău au fost mai atenţi în setul patru pe care l-au câştigat, egalând la 2 situaţia la seturi.

În setul decisiv, zălăuanii au intrat bine în joc şi au condus chiar şi la cinci puncte diferenţă, scor 9 – 4, însă, în mod inexplicabil, au cedat iniţiativa şi în cele din urmă, CSS Lapi Dej şi-a adjudecat setul şi şi-a asigurat victoria nesperată la un moment dat.

“La 1 – 1 am avut două mingi de set, dar din păcate am greşit serviciile şi cei din Dej au luat setul 3. Am reuşit să egalăm la doi şi chiar am condus în setul decisiv după care au urmat probleme la finalizare. Poate că ne-a fost frică de victorie. Însă, în general a fost un meci foarte bun şi îi felicit pe băieţi pentru prestaţie”, ne-a declarat Dorian Faur.

Pentru acest sezon, cei de la CSS Zalău îşi propun să ajungă la turneul final. “Ne dorim o calificare la turneul final, nu doar la juniori, ci şi la celelalte categorii de vârstă. Dorinţă este, să vedem dacă avem şi putinţă”, a mai spus Faur.

Următorul joc pentru juniorii I va avea loc în 24 noiembrie, în deplasare la LPS Bihorul Oradea.

Până atunci, colegii lor mai mici vor avea meci la finalul săptămânii. Astfel, vineri, de la ora 15.00, în sala de sport a Colegiului Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian”, cadeţii de la CSS Zalău vor primi vizita celor de la CSS 2 Baia Mare.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 13 noiembrie.


CSS Zalău – CSS Lapi Dej 2 – 3 (-15, 15, -25, 24, -11)

CSS Zalău: Viktoratos Theodor, Andrei Şamşudan, Andrei Bărbânţă, Darius Crişan, Sebastian Cordon, Cristian Pop, Alexandru Hidan – libero. Au mai evoluat: Vlad Vasian, Alexandru Jurge şi Marius Nemeş. Antrenor: Dorian Faur


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in JUNIORI