Connect with us

HANDBAL

HC Zalău încheie anul la Slatina


Formaţia zălăuană susţine ultimul meci oficial din 2019 în deplasare la CSM Slatina,o echipă aflată pe locul 11, în faţa căreia Zalăul ar trebui să fie favorită. La “casele de pariuri” situaţia este inversă şi gruparea pregătită de Victorina Bora este cotată cu şanse mari la victorie


HC Zalău a trecut cu bine de meciul cu Dunărea Brăila şi a reuşit să câştige, astfel că după 10 etape este pe locul 9, cu 15 puncte şi potrivit lui Gheorghe Tadici este în grafic. Situaţia din clasament ar putea arăta şi mai bine în cazul în care, formaţia zalăună va obţine un rezultat pozitiv şi la ultimul meci oficial din 2019.

Miercuri dimineaţă, de la ora 11.00, gruparea de sub Meseş joacă în deplasare la CSM Slatina, o echipă aflată pe locul 11 cu 7 puncte, care este la mare bătălie pentru evitarea locurilor retrogradabile şi de baraj. Din prisma clasamentului, HC Zalău ar trebui să fie favorită, însă la “casele de pariuri”, situaţia este inversă şi gruparea pregătită de Victorina Bora este cotată cu şanse mari să câştige acest joc. Ce-i drept, pe teren propriu, gruparea din Slatina joacă bine, iar în campionatul trecut a reuşit să câştige fără emoţii partida cu Zalăul, cu 27 – 21.

În acest campionat, Slatina are doar două victorii, care au fost obţinute în faţa ultimelor clasate, Rapid Bucureşti şi Universitatea Cluj. Slatina mai are şi o remiză, în chiar prima etapă, când a scos un punct pe terenul nou-promovatei HCM Slobozia. În ciuda acestor rezultate modeste, CSM Slatina are în lot câteva jucătoare de mare calitate, iar în capul listei ar fi pivotul Lorena Ostase, care a şi fost inclusă în lotul de 18 jucătoare care vor merge cu România la Campionatul Mondial din Japonia.

La Slatina se mai află experimentata Clara Vădineanu, dar şi două foste jucătoare de la Zalău, Adina Cârligeanu şi Daniela Corban, aceasta din urmă fiind împrumutată la Slatina, în vară.

Antrenorul Gheorghe Tadici se aşteaptă la un joc greu, mai ales că sunt şanse mici să conteze pe golghetera Dana Abed-Kader, care în meciul cu Brăila a primit cartonaş albastru şi ar putea fi suspendată.

“Este un meci foarte greu pentru noi. Întâlnim o echipă foarte bine pregătită şi trebuie să jucăm foarte bine. Jucătoarele noastre trebuie să fie foarte concentrate la acest joc”, a spus Victorina Bora, antrenoarea de la CSM Slatina.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL