Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. O cisternă din Sălaj, implicată într-un accident grav pe autostradă


Trei maşini – o autocisternă, o autoutilitară cu remorcă şi un autoturism Dacia – s-au ciocnit în această dimineaţă pe Autostrada A1 Arad –Timșoara. Traficul a fost  blocat aproximativ şase ore. Din cisternă, s-a scurs bitum


Marţi dimineaţa, în jurul orei 5.25, pe Autostrada A1 Arad –Timșoara, la kilometrul 532, pe sensul de mers către Timișoara, a avut loc un accident rutier grav.

În eveniment au fost implicate un autocamion încărcat cu fier vechi, o autocisternă care transporta bitum şi un autoturism Dacia Logan.

Nu ştim exact cauza accidentului, cert este că toate maşinile au fost avariate, mai ales Loganul, care a fost prins între autocamion şi parapetul metalic de la marginea drumului.

Şi cisterna, înmatriculată în judeţul Sălaj, a rămas blocată pe banda a doua, iar din maşină se scurge bitum. Aşadar, pe carosabil există scurgeri de smoală fierbinte. Pompierii militari de la ISU Arad lucrează la eliminarea unui pericol de explozie.

Autostrada a fost blocată, iar poliţia a deviat traficul pe Drumul Naţional DN89 Arad – Timişoara.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţie de la ambulanţă, pompieri şi poliţie.

Reprezentanţii Poliţiei Române speră ca traficul să fie reluat în jurul orei 11.00, după aproape şase ore de blocaj.

Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 52 de ani din județul Bihor a condus ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară și semiremorcă dinspre Arad spre Timișoara. La kilometrul 532, autoutilitara a intrat în balans și ulterior în coliziune față spate cu ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară Scania și o semiremorcă, condus de un arădean de 66 de ani.

În incident a mai fost implicat și un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, acesta din urmă fiind prins între parapetul lateral și autoutilitara lovită din spate.

După cum arată locul şi maşinile, se putea crede că în eveniment au existat victime. Din fericire, nu au existat răniţi.

Evenimentul rutier s-a soldat, însă, cu pagube materiale serioase.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj