Connect with us

Ştiri din Sălaj

Preot din Sălaj, încătuşat de Poliţie în trafic


Zilele trecute, mai exact la data de 7 noiembrie, preotul ortodox A. V. din Parohia Gârceiu, a fost protagonistul unui eveniment rutier în urma căruia s-a ales cu dosar penal şi cu cătuşele pe mâini


Potrivit informaţiilor primite de la Poliţie, la data de 7 noiembrie (ora 8.15), A. V. (34 de ani) – preot în Parohia Ortodoxă Gârceiu – conducea un autoturism marca Volkswagen Lupo, pe direcţia Jibou – Zalău.

Pe raza comunei Crişeni, domnul părinte a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un moped care circula regulamentar, condus de un bărbat de 54 de ani din Zalău.

În urma impactului, mopedul a fost proiectat într-un autoturism Volkswagen care circula regulamentar în spate, condus de un bărbat de 65 de ani din Zalău.

Preotul şi şoferul mopedului au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, preotul A. V. a încercat să se sustragă de la faţa locului, acesta fiind imobilizat şi încătuşat de agenţii de poliţie.

Preotul din satul Gârceiu (comuna Crişeni) s-a ales cu un dosar penal şi este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Episcopia Sălajului îl cercetează disciplinar pe preot

Purtătorul de cuvânt al Episcopiei Sălajului – preotul Claudiu Nechita – a venit şi cu prima reacţie după nefericitul eveniment.

“Nu cunosc acest caz, dar voi informa de îndată inspectorul bisericesc care va întocmi un raport ce va ajunge pe masa Comisiei de disciplină din cadrul Episcopiei”, a declarat preotul Claudiu Nechita pentru Ştirile din Sălaj. 

Concret, cazul preotului va fi investigat de inspectorul bisericesc din cadrul Episcopiei Sălajului, care va întocmi un raport care va fi înaintat Comisiei de disciplină din cadrul Episcopiei.

Pe baza raportului, Comisia de disciplină va decide dacă se impune o sancţiune, dar şi modalitatea de sancţionare a preotului.

În paralel cu ancheta bisericească, Episcopia Sălajului va aştepta finalizarea anchetei penale începută de Poliţie.

 

Sursa foto: arhivă

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj