Connect with us

Ştiri din Sălaj

Montagne Russe – Femeile vin de pe Venus iar bărbații de la băut – Spectacol de teatru inedit

Asociația Pro Teatru vă invită la spectacolul Montagne Russe, miercuri, 13 noiembrie, începând cu ora 19:00, la Kalvineum (fosta Casă Municipală de Cultură), str. Corneliu Coposu nr. 17.

Prin termenul – montagne russe – se înţelege un tip popular de distracţie dezvoltată pentru parcuri de distracţie şi parcuri tematice moderne.

În spectacolul din 13 noiembrie va fi vorba despre un montagne russe plin de bucurie şi voioşie. Sau poate despre o problemă adevărată din viaţa reală?

Un spectacol curajos, puternic, personal, inteligent, cu relații și iubiri care ridică semne de întrebare. “Când a fost dragostea pentru tine un montagne russe, să te ia și să te dea cu capul de toți pereții?”

Întâlniri cu actori tineri, cu texte noi. Provocări, comedii, zâmbete, povești de amor, povești desprinse din universul nostru zilnic.

Un altfel de montagne russe.

Un spectacol construit pe fragmente din cartea ”Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut” de Simona Tache și Mihai Radu.

„Ne bucurăm să venim cu o ofertă culturală și în luna noiemrbie. Spectacolul propus de noi este un mix între dramă și comedie, care dezbate teme importante precum dragostea și tinerețea. Așa cum se înțelege din titlu, spectatorii vor fi purtați printr-un carusel emoțional, trecând de la zâmbete și bucurie la lacrimi și tristețe, nervi, indignare și fel de fel de sentimente pe care societatea din ziua de astăzi le reprimă din ce în ce mai des”.

Darius Prodan, Președintele Asociației Pro Teatru

 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj