Connect with us

FOTBAL

Marius Pașca: ”Ținând cont că am jucat cu liderul, ne ajută și acest punct”


Tehnicianul consideră că remiza cu Luceafărul Oradea înseamnă un rezultat pozitiv pentru SCM Zalău, dar este de părere că echipa sa putea câștiga jocul de vineri, dacă era mai organizată în apărare


După trei eșecuri consecutive, SCM Zalău a reușit primul rezultat pozitiv cu Marius Pașca pe banca tehnică. Vineri după-amiază, gruparea de sub Meseș a remizat, scor 3 – 3 cu liderul Luceafărul Oradea, la capătul unui meci disputat,  cu răsturnări de scor.

Oaspeții au avut 1 – 0, apoi SCM a revenit și a trecut în avantaj în debutul părții secunde. Două greșeli mari în apărare au făcut ca Luceafărul să marcheze două goluri în doar trei minute și scorul a devenit 2 – 3 în minutul 57. Până la urmă, formația zălăuană a revenit, iar Marius Pașca s-a arătat mulțumit și cu acest punct. Însă, antrenorul spune că echipa sa putea câștiga, dacă era mai organizată în apărare.

”Ținând cont că am jucat cu echipa de pe primul loc, ne ajută și acest punct. În ciuda lotului tânăr de care dispune, Luceafărul Oradea este o echipă foarte bună și are jucători cu calități fizice bune.Este un punct câștigat și mă bucur că am avut capacitatea și puterea de caracter să revenim de la 0 – 1 și 2 – 3. Dacă din punct de vedere tactic eram mai disciplinați pe faza defensivă, atât individual, cât și colectiv, puteam câștiga. Sper să fie un început, după cele trei eșecuri pe care le-am suferit în fața unor adversari modești comparativ cu Luceafărul Oradea. Toți trebuie să înțeleagă că antrenamentul și meciul este un examen. O mai repet, toți avem de dat un examen până la finalul turului”, ne-a declarat Marius Pașca.

Trei meciuri mai are de disputat SCM Zalău în turul de campionat, în deplasare la AFC Odorheiu Secuiesc și Unirea Alba Iulia, iar acasă cu Sănătatea Cluj.

”Avem șansa să adunăm cât mai multe puncte și să putem avea o vacanță cât de cât liniștită. Cu determinare, disciplină și oganizare putem obține rezultate pozitive în ultimele trei etape, dar important să fim feriți de accidentări și suspendări”, a mai spus Pașca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL