Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: ”Dunărea Brăila este o echipă foarte bună şi vom avea un meci dificil”


Tehnicianul se aşteaptă la un meci dificil în compania unei echipe cu pretenţii la locurile de cupă europeană, dar speră într-un joc bun al Zalăului. Cu o eventuală victorie a echipei sale, antrenorul spune că HC Zalău va fi în grafic pentru ceea ce şi-a propus în acest an


HC Zalău susţine sâmbătă, de la ora 11.00, ultimul meci pe teren propriu din acest an. Gruparea de sub Meseş are de înfruntat o echipă cu pretenţii la cupele europene – Dunărea Brăila – ocupanta locului 8, meci pe care formaţia sălăjeană încearcă să îl câştige.

Antrenorul Gheorghe Tadici se aşteaptă la o partidă dificilă, dar speră ca echipa sa să se mobilizeze şi să obţină cele 3 puncte, cu ajutorul cărora HC Zalău ar fi în grafic pentru ceea ce şi-a propus în acest an.

“Întâlnim o echipă foarte bună, care are toate posturile dublate. Dunărea are jucătoare străine, are jucătoare de Naţională şi va fi un meci dificil, mai ales prin prisma faptului că ele au pierdut acasă cu Gloria Bistriţa. Cu siguranţă vor dori să recupereze, dar vom încerca şi noi să ne pregătim cât mai bine şi să facem un meci bun. Suntem conştienţi că înfruntăm o echipă foarte bună, cu obiectiv de cupe europene, dar se joacă pe teren şi vom vedea ce se va întâmpla.La Brăila sunt şi două jucătoare care au trecut pe la Zalău, care vor juca cu ambiţie, dar sper să le anihilăm. O victorie ar însemna mult şi am fi în grafic pentru ceea ce ne-am propus în acest an. Mai jucăm şi la Slatina, unde nu va fi uşor”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL