Connect with us

Ştiri din Sălaj

Ce facilităţi oferă hipermarketul Carrefour din Zalău


Începând din 6 noiembrie, locuitorii orașului Zalău își pot face cumpărăturile zilnice la primul hipermarket Carrefour din județ, deschis în noul centru comercial Zalău Value Centre


Odată ce pășești în universul Carrefour din Zalău, ai la dispoziție o gamă diversificată de peste 40.000 de produse la prețuri accesibile, 180 de angajați care îți vor transforma fiecare experiență de shopping într-una memorabilă și 700 de locuri de parcare.

“Noul hypermarket Carrefour Zalău le oferă sălăjenilor mai mult decât un loc pentru a-și face cumpărăturile. Carrefour Zalău va fi o experiență în sine pentru toată familia. Sunt sigur că produsele de calitate pe care le oferim și prețurile foarte bune vor ajuta locuitorii din Zalău să aibă un stil de viață mai sănătos, păstrând specificul culturii gastronomice locale și, în același timp, să se mențină într-un buget rezonabil. Mai mult, dorim să îi asigurăm pe clienții noștri că facem eforturi zilnice sunt pentru a garanta standarde de excelență în calitate, în așa fel încât ca fiecare vizită în magazinele noastre să se desfășoare în deplină siguranță. De asemenea, sprijinim comunitatea locală, prin crearea a peste 180 de noi locuri de muncă în cele mai moderne condiții, derularea de programe de pregătire profesională pentru angajați, dar și prin comercializarea a sute de produse provenite de la producătorii din regiune, o prioritate pentru noi”.

Lucian Stanciu, Director Carrefour Zalău

Caracteristicile noului hipermarket Carrefour, situat pe Bulevardul Mihai Viteazul nr. 58 B, Zalău, sunt:

– 40.000 de produse la prețuri accesibile

– suprafață de vânzare de 4.126 metri pătrați
– 180 de angajați
– aproximativ 700 de locuri de parcare gratuite
– 18 case de marcat, dintre care 4 case rapide “Self service”
– WI-FI gratuit
– program: luni – duminică 8:00 – 22:00
– program special de sărbători: luni – duminică 8:00 – 23:00
– contact: 0374 347 400

Pe carrefour.rohttps://carrefour.ro/, clienții pot alege dintre peste 200.000 de produse non-alimentare. În funcţie de preferinţe, aceștia selectează produsele, apoi fac comanda online şi pot opta pentru livrarea lor la domiciliu, în tot județul, sau pentru ridicarea acestora din hipermarket.

Mai mult decât atât, cu ocazia deschiderii hipermarketului, sunt disponibile aplicația de cumpărături Bringo și serviciul Gurmandio, prin care utilizatorii își pot comanda, simplu si rapid, preparatele preferate din zona de gastronomie Carrefour direct la birou sau la ei acasă.

Atât Bringo, cât și Gurmandio sunt disponibile în App Store și Google Play.

În plus, Carrefour aduce la Zalău în premieră “Punem Preț Pe Plastic”, un program de economie circulară adresat reducerii cantității de ambalaje din plastic și introducerii plasticului într-un circuit responsabil, prin reducere, refolosire și reciclare.

În intervalul 6-13 noiembrie, clienții pot cumpăra fructe și legume plătind cu PET-uri, în cadrul inițiativei Plata cu PET-ul, parte din programul Punem Preț Pe Plastic.

 

Clienții Carrefour Zalău vor putea beneficia și de următoarele servicii:

  • Cardul Carrefour (emitere şi plată cu cardul de credit Carrefour, pentru cumpărături în rate, fără dobândă);
  • Multipay (magazinul acceptă multiple modalităţi de plată: cash, card, bonuri de masă, contactless, CarrefourPay);
  • MoneyGram (transfer de bani prin MoneyGram în România și în străinătate);
  • Pay Point (plata facturilor prin intermediul serviciului PayPoint pentru utilităţi, rate, asigurări, credite etc.);
  • Bilete pentru evenimente (achiziţionare de bilete pentru concerte, spectacole, meciuri prin Eventim);
  • Loteria Română – lozuri și jocuri (jocuri loto şi loz instant la casele de marcat);
  • Extinderea garanţiei (produsele electro-IT pot beneficia de extinderea garanției cu 3 ani).

Proiectul Zalău Value Centre găzduiește o ofertă generoasă de peste 50 de spații comerciale pentru toate categoriile de vârstă și interese, pe o suprafață închiriabilă de aproximativ 20.000 metri pătrați.

Totodată, centrul comercial, care include un hipermarket, o galerie comercială și spații de tip strip mall, va deservi peste 170.000 de locuitori, atât din municipiul Zalău, cât și din localitățile din împrejurimi.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj