Connect with us

HANDBAL

Ultima reprezentaţie a anului în faţa propriilor fani pentru HC Zalău


HC Zalău joacă sâmbătă cu Dunărea Brăila ultimul meci oficial de acasă din 2019. Gruparea antrenată de Gheorghe Tadici are de înfruntat un adversar cu pretenţii la cupele europene, dar cu toate acestea, echipa zălăuană se gândeşte doar la victorie pentru a termina anul în grafic


Sâmbătă, ora 11.00, Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici:

HC Zalău – Dunărea Brăila

 

HC Zalău a stat la finalul săptămânii trecute având în vedere că a jucat în devans meciul cu SCM Rm. Vâlcea. În aceste condiţii a avut mai mult timp la dispoziţie să pregătească următorul meci, care va fi şi ultimul de acasă, din acest an. Sâmbătă, de la ora 11.00, gruparea de sub Meseş joacă cu Dunărea Brăila, o echipă incomodă, care vine rănită la Zalău, după ce în runda trecută a pierdut pe teren propriu cu Gloria Bistriţa.

Chiar şi după această înfrângere, echipa antrenată de Aurelian Roşca stă mai bine în clasament şi se află pe locul 6 cu 15 puncte, cu trei puncte mai mult decât HC Zalău. De cealaltă parte, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici nu a fost avantajată de rezultatele din runda a IX-a şi a căzut de pe locul 7 până pe locul 9, fiind depăşită în clasament de către Măgura Cisnădie şi Gloria Bistriţa.

Patru victorii în cele nouă etape are HC Zalău, care poate fi în grafic dacă va câştiga partida de sâmbătă. Misiunea Zalăului va fi una destul de dificilă, deoarece Dunărea are în lot o serie de jucătoare cu experienţă. Între ele se află Alina Czeczi, golghetera campionatului trecut, dar şi Claudia Constantinescu, care recent s-a transferat la Brăila de la CSM Bucureşti. Pentru Constantinescu va fi a doua vizită la Zalău ca şi adversară, în decurs de doar două luni, după ce în septembrie a fost sub Meseş cu CSM Bucureşti, meci pe care formaţia sălăjeană l-a câştigat.

Pe lângă cele două foste jucătoare ale Zalăului, Dunărea mai are în lot jucătoare cu experienţă precum Aneta Udriştioiu, Nicoleta Safta sau Elena Dache, dar şi handbaliste străine, Marina Dimitrovic, Tamires Lima de Araujo, Bojana Milic sau Marina Razum.

În ciuda adversarului incomod de care are parte, HC Zalău vrea o victorie, prin care să îşi ia la revedere de la proprii fani. O victorie ar însemna mult şi în economia clasamentului, deoarece sălăjencele ar putea urca din nou în prima jumătate a ierarhiei. HC Zalău a câştigat ultimele trei confruntări cu Dunărea Brăila de pe teren propriu şi la fel vrea să facă şi sâmbătă. Partida are loc de la ora 11.00, iar la sală sunt aşteptaţi cât mai mulţi fani, fiind şi ultimul joc din acest an, de la Zalău.

Preţul unui bilet este 10 lei, iar tichetele se pot achiziţiona în ziua jocului, începând cu ora 09.00 de la casieria sălii sporturilor.

După meciul de sâmbătă cu Dunărea Brăila, HC Zalău se va pregăti pentru ultimul meci din Liga Naţională, din 2019. Miercuri, în 13 noiembrie, formaţia sălăjeană va juca în deplasare la CSM Slatina.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL