Connect with us

DIVIZIA A1

Declaraţiile antrenorilor înainte de Unirea Dej – Volei Municipal Zalău


Partida are loc vineri, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Dej


După un meci relativ uşor cu Universitatea Cluj, Volei Municipal Zalău are parte de un joc cu un adversar mai dificil, urmând să joace vineri, de la ora 18.00, în deplasare la Unirea Dej.

Formaţia sălăjeană speră să se întoarcă cu 3 puncte din această deplasare, dar antrenorul Bogdan Tănase este conştient că jocul cu Dejul nu va fi unul uşor, având în vedere că Unirea joacă bine pe teren propriu.

“Urmează două deplasări consecutive destul de grele pentru noi, atât la Dej, cât şi la Buzău, împotriva unor echipe care joacă foarte bine acasă. Trebuie să fim pregătiţi pentru aceste meciuri şi în primul rând trebuie să avem tot lotul valid”, a declarat Bogdan Tănase.

De cealaltă parte, tehnicianul Unirii Dej – Marius Dascălu – spune că Volei Municipal Zalău pleacă cu prima şansă, dar are încredere că echipa sa poate face un meci bun.

“Noi venim după o înfrângere la Buzău, care ne-a durut, dar pe teren propriu reuşim să facem meciuri bune. Va fi un joc dificil cu Volei Municipal Zalău, dar sper să performăm la cel mai înalt nivel şi să reuşim un rezultat bun. Având în vedere diferenţa de buget şi de loturi, pentru noi şi un punct ar fi mulţumitor ţinând cont că jucăm cu Zalăul, o echipă de valoare. Noi vom juca la victorie. Ne dorim să fim în primele şase, dar pentru locurile 5 – 6 ne vom lupta cu Gloria Buzău şi Explorări”, ne-a declarat Marius Dascălu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1