Connect with us

DIVIZIA A1

Tudor Magdaş: ”Volei Municipal este o echipă accesibilă pentru Unirea Dej. Suntem capabili să obţinem puncte”


Voleibalistul zălăuan este optimist că echipa sa poate face un meci bun în această după-amiază şi poate obţine puncte, deşi are de înfruntat vicecampioana României, Volei Municipal Zalău


În cadrul etapei a V-a din Divizia A1, Volei Municipal Zalău joacă vineri, de la ora 18.00, în deplasarea de la Unirea Dej.

După loturile celor două combatante, după buget şi poziţiile din clasament, vicecampioana României este favorită, dar Unirea Dej abordează cu optimism confruntarea de vineri, de la ora 18.00.

În tabăra formaţiei de pe Someş evoluează şi zălăuanul Tudor Magdaş, care este de părere că Unirea Dej poate face un meci bun în faţa vicecampioanei. Voleibalistul consideră că Volei Municipal Zalău este o echipă accesibilă pentru Unirea.

“Va fi un meci dificil, dar Unirea Dej este capabilă să obţină puncte. Abordăm cu încredere în forţele proprii, fiindcă Zalăul este o echipă destul de accesibilă. I-am văzut cum joacă şi Zalăul nu m-a impresionat. Formează o echipă bună, sunt omogeni, dar şi noi suntem o echipă puternică pe teren propriu. Zalăul pleacă cu prima şansă, dar noi am luat punct cu Dinamo, care este mai valoroasă decât Volei Municipal şi nu văd de ce nu am putea scoate un rezultat bun şi în faţa vicecampioanei”, ne-a declarat Tudor Magdaş.

Partida dintre Unirea Dej şi Volei Municipal Zalău se dispută vineri, de la ora 18.00

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1