Connect with us

FOTBAL

ACS Fotbal Comuna Recea merge după puncte la Sânmartin!


Maramureşenii nu concep alt rezultat decât victoria pe terenul formaţiei din judeţul Bihor, având în vedere că deja au făcut câţiva paşi greşiţi


Vineri, 8 noiembrie o să fie o zi plină de fotbalul din Liga a III-a. Toate partidele vor avea loc mâine de la ora 14.00. SCM Zalău întâlneşte pe teren propriu liderul Luceafărul Oradea şi e “disperată” după puncte, astfel că echipa pregătită de Marius Paşca şi Alexandru Pop va face tot posibilul să câştige în faţa bihorenilor.

De un eventual succes al echipei sălăjene ar putea profita ACS Fotbal Comuna Recea, formaţie care îşi doreşte să revină pe primul loc, acolo unde s-a mai aflat în primele etape. Însă, maramureşenii au făcut mai mulţi paşi greşiţi şi au avut o perioadă de patru etape în care au strâns doar 5 puncte, fapt ce i-au costat primul loc.

Însă, în etapa precedentă, echipa din Recea a trecut cu 4 – 2 de Avântul Reghin şi înaintea duelului din această rundă cu CSC Sânmartin, moralul maramureşenilor este unul bun şi chiar dacă partida se va juca pe terenul echipei din judeţul Bihor, Vlad Opriş şi compania nu concep alt rezultat, decât victoria.

Echipa din Sânmartin este surpriza Seriei a V-a şi după 11 etape ocupă locul 4 în clasament cu 19 puncte, în timp ce ACS Fotbal Comuna Recea se află pe locul 2 cu 24 de puncte, cu unul mai puţin decât liderul Luceafărul Oradea. Pe locul 3 este Minaur Baia Mare cu 20 de puncte.

Totuşi, dacă ACS FC Recea vine după victoria cu Avântul Reghin, CSC Sânmartin a pierdut la Turda în etapa trecută, după ce avusese patru victorii consecutive până să piardă cu ACS Sticla Arieşul.

Una peste alta, disputa dintre CSC Sânmartin şi ACS Fotbal Comuna Recea se anunţa a fi una extrem de disputată, având în vedere că prima are nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu primele locuri, în timp ce maramureşenii nu mai doresc să facă alţi paşi greşiţi, pentru a putea reveni pe locul 1.

“Am avut o serie de rezultate nedorite, însă, după victoria cu Avântul Reghin ne-a revenit încrederea. Noi jucăm fiecare meci la victorie şi cu siguranţă aşa vom face şi vineri contra celor de la Sânmartin. Din ce se vede, CSC Sânmartin pare să tragă la promovare la ce parcurs au avut. Însă, dacă vom fi serioşi şi concentraţi, mă îndoiesc că nu vom scote un rezultat pozitiv. Un egal nu ne-ar mulţumi, deoarece am făcut prea mulţi paşi greşiţi, aşa că trebuie să câştigăm”, ne-a spus şimleuanul Vlad Opriş, cel care evoluează pe postul de mijlocaş la închidere la ACS FC Recea.

Disputa dintre CSC Sânmartin şi ACS Fotbal Comuna Recea va avea loc vineri, de la ora 14.00, pe Stadionul Comunal din Sîntion.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL