Connect with us

Ştiri din Sălaj

TRAGEDIE. A murit tânărul în vârstă de 18 ani implicat în accidentul din Cizer. FOTO


Din păcate, tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi medicii nu au mai avut ce să facă, decât să declare decesul acestuia


Joi, 7 noiembrie, la ora 8.40, un adolescent de 18 ani, din comuna Cizer, conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 108G, iar între localităţile Plesca şi Horoatu Crasnei, într-o curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 47 de ani, din comuna Halmăşd.

În urma impactului adolescentul a decedat pe loc.

Şoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

Tânărul decedat era din centrul comunal şi mai are un frate mai mic. Din câte se pare, acesta şi-a luat permisul de conducere în urmă cu puţin timp şi din păcate, lipsa experienţei la volan i-a fost fatală. Din câte se pare, adolescentul a terminat Liceul Tehnologic “Cserey Goga” din Crasna.

Azi-dimineaţă se grăbea spre locul de muncă, dar din păcate nu a mai ajuns…

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj