Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău vrea să se redreseze în faţa liderului!


După trei eşecuri la rând, sălăjenii au o misiune tot mai dificilă de a se salva de la retrogradare, dar are speranţe că îşi poate reveni tocmai în meciul de vineri. Sub Meseş vine Luceafărul Oradea, prima clasată din Seria a V-a, în faţa căreia echipa antrenată de Marius Paşca va juca la victorie


Vineri, ora 14.00, Stadionul Municipal din Zalău: SCM Zalău – Luceafărul Oradea

Situaţia celor de la SCM Zalău devine disperată după ce în runda trecută, formaţia zălăuană a pierdut şi derby-ul codaşelor cu Industria Galda şi a rămas pe ultimul loc în Seria a V-a.

La zece puncte de primul loc care asigură menţinerea în Liga a III-a se află în momentul de faţă SCM Zalău, care are o misiune tot mai dificilă de a se salva de la retrogradare.

Se anunţă schimbări masive la nivel de lot, în iarnă, dar până atunci, echipa lui Marius Paşca mai trebuie să adauge puncte şi să încerce să mai recupereze din distanţa care o desparte până la locul 12.

Patru jocuri mai are de disputat SCM Zalău în acest final de tur, iar cel din etapa următoare se anunţă şi cel mai dificil, în condiţiile în care zălăuanii înfruntă liderul Seriei a V-a.

Sub Meseş vine Luceafărul Oradea, o grupare cu jucători foarte tineri, dar care a avut un parcurs notabil şi a înregistrat opt victorii, o remiză şi a pierdut un singur joc.

Luceafărul este cea mai ofensivă echipă din această serie şi se bate la promovarea în eşalonul secund, având un punct avans faţă de ACS FC Recea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL