Connect with us

Ştiri din Sălaj

Zălăuanii vor avea parte de un super-mega târg de Crăciun în parcarea noului centru comercial


Primăria Zalău în colaborare cu reprezentanţii noului centru comercial din oraş – Value Center Zalău, pregătesc să inaugureze la mijlocul lunii decembrie un super târg de Crăciun. Spectacole, concerte de colinzi şi atmosferă călduroasă cu miros de scorţişoară şi vin fiert.


Dorinţa zălăuanilor exprimată în preajma sărbătorilor de iarnă a fost să aibă un târg de Crăciun. Conducerea Primăriei Zalău s-a gândit ca anul acesta să organizeze un târg de Crăciun în parteneriat cu reprezentanţii noului centru comercial din oraş în mega-parcarea de care dispune.

Potrivit administraţiei locale în acest moment se desfăşoară achiziţia căsuţelor din lemn necesare pentru comercianţi. Vor fi achiziţionate circa 10 căsuţe, iar administratorii mall-ului vor veni şi ei cu câteva căsuţe, astfel încât să se contureze un târg frumos de Crăciun. La târg sunt invitaţi toţi reprezentanţii locali care au specific comercial pentru sărbătorile de iarnă. Va fi o diversitate mare de oferte şi cu siguranţă va fi gustată de către publicul zălăuan.

În cadrul târgului de Crăciun vor fi organizate concerte de colinde şi sunt invitate să participe Casa Municipală de Cultură, Liceul de Artă Ioan Sima din Zalău şi Palatul Copiilor. Se vor organiza săptămânal 2-3 concerte, pentru a-i bucura pe toţi cei care participă la târgul de Crăciun.

Tărgul de Crăciun de la Zalău se va organiza în perioada 15 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj