Connect with us

ARTE MARTIALE

Rezultate de excepţie pentru CS Seiko Zalău la Campionatul Mondial


Toţi elevii lui Călin Marincaş au reuşit să urce pe podium atât la categoria de vârstă cadeţi, cât şi la copii 2


Unul dintre cele mai iubite şi practicate sporturi în judeţul Sălaj este fără doar şi poate karate. Cei care doresc au mai multe opţiuni şi pot alege clubul la care doresc să înveţe tainele acestui sport. Unul dintre aceste cluburi este CS Seiko Zalău. Deşi clubul condus de Călin Marincaş are o istorie scurtă, fiind înfiinţat la începutul anului 2017, rezultatele sportivilor sunt din ce în ce mai bune.

Ultima “ispravă” pentru karateka de la CS Seiko a fost la Campionatul Mondial şi Cupa Mondială ce a avut loc la finele săptămânii trecute. În perioada 1 – 3 noiembrie, complexul sportiv Glaspalast Sindelfingen din Germania a găzduit a opta ediţie a Campionatului Mondial la Karate Fudokan pentru copii, cadeţi, juniori, tineret, seniori şi veterani.

Pentru această competiţie s-au calificat şapte sportivi, este vorba despre George Gavriluţ, Solyom Szilard, Nemeti Zoltan, George Pup, Alexia Chiş, Adrian Pop şi Mihnea Andreicuţ, aceştia fiind însoţiţi de Călin Marincaş. Karateka sălăjenii au avut prestaţii de excepţie spre satisfacţia antrenorului şi toţi au reuşit să urce pe podium atât la cadeţi, cât şi la copii 2.

De precizat este faptul că sportivii de la categoria de vârstă cadeţi au participat la Campionatul Mondial, în timp ce la copii 2, competiţia este denumită Cupa Mondială. Având în vedere rezultatele obţinute de elevii săi, Călin Marincaş nu avea cum să fie, decât mulţumit.

„Rezultatele au fost mai bune decât mă aşteptam. Copiii s-au comportat excelent şi nu am decât cuvinte de laudă la adresa lor. S-au pregătit excelent şi au obţinut nişte rezultate foarte bune, nu am nimic să le reproşez. Sunt foarte mulţumit de ceea ce am realizat. Mă aşteptam să fie bine, dar a fost aproape perfect. Sunt foarte bucuros, mai ales că am văzut cum s-au bucurat şi copiii pentru aceste realizări”, ne-a declarat Călin Marincaş.


Rezultatele obţinute de karateka de la CS Seiko Zalău:

Campionatul Mondial, cadeţi:

Locul 1 – kata echipe: George Gavriluţ, Solyom Szilard, Nemeti Zoltan
Locul 1 – kumite echipe: Solyom Szilard şi Nemeti Zoltan
Locul 1 – kumite individual: Nemeti Zoltan

Cupa Mondială, copii 2:

Locul 1 – enbu mixt: George Pup şi Alexia Chiş
Locul 3 – kata individual: Adrian Pop
Locul 1 – kumite individual: Mihnea Andreicuţ
Locul 2 – kumite echipe: Adrian Pop şi Mihnea Andreicuţ


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE