Connect with us

Ştiri din Sălaj

Gigantul LIDL deschide al doilea supermarket în Zalău


Noul magazin Lidl din oraş va fi construit în halele firmei Samtex, situată pe Bulevardul Mihai Viteazul, între Universal şi benzinăria Mol. Primăria Zalău acordă sprijin total celor care dezvoltă astfel de proiecte.


Pe lângă proiectele promovate de administraţia oraşului, conducerea Primăriei Zalău urmăreşte şi a răspuns întotdeauna favorabil şi la solicitările care au venit de la mediul de afaceri. Totul pentru a contura o dezvoltare cât mai accelerată a oraşului, sustenabilă, iar viteza de implementare şi diversitatea proiectelor este una foarte bună.

Potrivit informaţiilor oferite de administraţia locală, la ora actuală cei de la Lidl au o solicitare pentru a construi un nou magazin în Zalău.

Primăria Zalău a emis certificatul de urbanism, iar în acest moment au fost depuse documentele necesare pentru a emite şi avizul de oportunitate în vederea PUZ-ului, care tratează noul magazin Lidl.

Acest magazin se va situa în hala firmei Samtex pe Bulevardul Mihai Viteazul, lângă Universal.

Primăria Zalău dă asigurări că va sprijini reprezentanţii Lidl în toate etapele de elaborare PUZ şi în toate etapele de transparenţă decizională care le presupune PUZ-ul şi proiectul pe care dânşii vor să-l promoveze în oraş.

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ion

    6 November 2019 at 13:09

    Evitați să mai citiți articolele din categoria fake news scrise, evident, de către persoane agramate, din blogurile de așa-zis presă, pe care le mai accesați din greșeală. Ultimul exemplu de prosteală este un pseudoarticol în care se anunța ca sigură, fără nicio bază, deschiderea în curând a unui nou magazin LIDL în Zalău. Era sigur inclusiv locul, recte la Gară. Să mori de râs, nu altceva! Evident că nu exista nicio declarație oficială a vreunui reprezentant din cadrul comerciantului german, așa cum, de altfel, în toate articolele în care respectivul blog online anunță ceva, lipsesc exact sursele oficiale.
    Noi am contactat staff-ul Lidl și în două ore am avut și un răspuns în care, evident, se arată această minciună a unora care au doar senzația că fac presă. Oamenii au în intenție să mai vină cu o unitate, însă deloc în curând, doar nu erau să spună că nu vor mai deschide niciodată nimic. ideea e aceea că nu există niciun plan, nimic concret pentru viitorul cât de cât apropiat. “Vă mulțumim, în primul rând, pentru mesaj (…). Județul Sălaj este o zonă pe care o avem în vedere pentru o noua investiție, însă nu putem vorbi despre planuri pe termen scurt de deschidere a unui nou magazin Lidl in Zalău (…)” se arată în răspunsul oficial al Echipei de Comunicare Lidl la solicitarea noastră. Aveți, deci, grijă mare de unde vă informați, indiferent în legătură cu ce!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj