Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a II-a

27.05.2013 - 21:05

Zălăuanul Gabriel Vaşvari, după ce a promovat în Liga 1: “A fost un vis ce a devenit realitate”

 Zălăuanul Gabriel Vaşvari, după ce a promovat în Liga 1: “A fost un vis ce a devenit realitate”

Seriozitatea şi-a spus cuvântul pentru a ajunge om de bază la FC Botoşani

 

Ani la rând, la Zalău au fost juniori talentaţi, dar care s-au pierdut după terminarea junioratului şi au ajuns să joace în Liga a IV-a, sau chiar au renunţat la fotbal. Nu la fel putem spune despre zălăuanul Gabriel Vaşvari, care a fost trup şi suflet dedicat "sportului rege". Descoperit la grupele de juniori de la Armătura Zalău, sub îndrumarea antrenorului Paul Georgescu, Vaşvari a ajuns să numere prezenţe în Liga a II-a cu Armătura, fiind promovat la echipa mare de Leo Grozavu.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Seriozitatea sa şi modul de pregătire l-au făcut pe jucător să ajungă la un nivel ridicat, astfel că după ce a jucat cu FC Zalău în Liga a IV-a şi în Liga a III-a, zălăuanul a ajuns la FC Botoşani, acolo unde de sezoane bune este jucător de bază.

După câteva campionate petrecute în eşalonul secund, cu echipa din Moldova, marea bucurie a venit sâmbăta trecută, când FC Botoşani a învins în Giuleşti, cu Vaşvari titular, pe Sportul Studenţesc şi a promovat matematic pe prima scenă a fotbalului românesc.

“De când m-am apucat de fotbal mi-am dorit să ajung să joc în prima ligă. A fost un vis ce a devenit realitate şi nu pot decât să fiu bucuros. Munca depusă în atâţia ani de fotbal mi-a adus o mare răsplată”, ne-a declarat Gabriel Vaşvari. 

 

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 2052

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

gabi - 27.05.2013 - 21:13

Felicitari,un om extraordinar ,un caracter nemaipomenit si un fotbalist extraordinar!!!


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter