Connect with us

FOTBAL

Sebastian Culda “eroul” negativ la SCM Zalău: “Îmi cer scuze public în faţa conducerii şi a echipei”


Fostul fotbalist de la Astra a fost eliminat în meciul de la Galda, tocmai într-un moment când SCM Zalău era la conducere. La câteva zile după meci, jucătorul încă are regrete profunde pentru faza din minutul 27, fapt pentru care a ţinut să îşi ceară scuze pentru că şi-a lăsat echipa în 10 într-un mod stupid


SCM Zalău o duce tot mai rău, iar sub noua conducere tehnică are trei înfrângeri la rând. Ultima a fost şi cea mai severă, tocmai cu o contracandidată la evitarea retrogradării, Industria Galda, scorul final fiind 5 – 2 pentru gruparea din Alba.

Şi în această deplasare, echipa zălăuană a deschis scorul prin Răzvan Dulap, dar din minutul 27 Sebastian Culda şi-a lăsat echipa în 10 oameni, într-un mod stupid, făcând un henţ în propriul careu, aproape de linia porţii.

Gazdele au marcat din penalty şi au egalat, iar de la faza eliminării s-a rupt tot jocul. La trei zile după meci, Culda încă are regrete profunde pentru acea eliminare şi a ţinut să îşi ceară scuze faţă de conducere şi echipă.

“Pentru mine a fost un coşmar. Am condus cu 1 – 0, am avut meciul în mână şi a venit acel moment când s-a rupt totul, la cartonaşul roşu pe care l-am primit. Din săritură am făcut acel henţ, dar nu a fost pe linia porţii. Nu ştiu dacă mingea intra în poartă sau nu, dar aşa a considerat arbitrul. Dacă nu se întâmpla acel eveniment nefericit, altul era deznodământul meciului. Vreau să-mi cer scuze public faţă de conducere şi echipă”, ne-a declarat Sebastian Culda.

Deşi SCM Zalău este “lanerna roşie” şi are de recuperat 10 puncte până la locul 12, jucătorul are convingerea că echipa sa îşi va reveni. “Trecem printr-o perioadă nefericită, dar sunt convins că ne putem redresa, prin multă muncă, ambiţie şi seriozitate. Mai sunt multe etape de jucat şi orce meci poate fi câştigat dacă respectăm sarcinile de joc. Putem scoate un rezultat pozitiv şi cu liderul Luceafărul Oradea“, a spus fotbalistul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL