Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău învinge “U” Cluj în trei seturi


Echipa pregătită de Bogdan Tănase şi-a  respectat blazonul şi a câştigat în minim de seturi disputa cu clujenii. Ultimul set a fost cel mai echilibrat, “studenţii” reuşind 26 de puncte


Volei Municipal Zalău şi-a revenit după duşul rece din capitală. După ce a pierdut cu 3 – 0 pe terenul celor de la Dinamo Bucureşti, echipa pregătită de Bogdan Tănase şi-a revenit şi a obţinut o victorie pe teren propriu în faţa celor de la “U” Cluj. Sigur, clujenii nu se ridică la valoarea lotului echipei din capitală, iar sălăjenii s-au impus în trei seturi.

Primul set a fost unul la discreţia lui Leo Dall Bosco şi compania, iar zălăuanii au avut nevoie de doar 22 de minute pentru a-şi adjudeca setul la 18. În cel de-al doilea set, clujenii le-au dat ceva bătăi de cap băieţilor lui Bogdan Tănase şi au ţinut aproape de Volei Municipal Zalău.

În cele din urmă, la capătul unui set ce a durat 27 de minute, zălăuanii au câştigat cu 25 – 23. Având 2 – 0 la seturi, cei de la Volei Municipal Zalău au aboradat cu multă încredere şi setul trei şi acest lucru putea să îi coste.

O atitudine mai lejeră a zălăuanilor şi un Vlad Negrean în mare formă la “U” Cluj, au făcut ca setul 3 să fie unul extrem de disputat. Deşi Volei Municipal a avut şi 6 puncte în faţă, clujenii au reuşit să revină şi chiar să preia conducerea, scor 18 – 19 sau 19 – 20. Totuşi, băieţii lui Bogdan Tănase s-au trezit înainte să fie prea târziu şi au câştigat cu 28 – 26 pentru o victorie cu 3 – 0 ce le dă încredere zălăuanilor pentru jocul din următoarea etapă în deplasare la Unirea Dej.

Cel mai bun jucător de la Volei Municipal Zalău a fost Leo Dall Bosco cu 14 puncte, urmat de Medeiros Nogueira cu 12 puncte. De cealaltă parte, la “U” Cluj, zălăuanul Vlad Negrean a reuşit 21 de puncte.


Volei Municipal Zalău – “U” Cluj 3 – 0 (18, 23, 26)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1