Connect with us

FOTBAL

ACS FC Recea învinge Avântul Reghin, după o repriză secundă perfectă


Maramureşenii le-au tăiat avântul celor din Reghin şi au reuşit să se impună la două goluri diferenţă la capătului unui joc echilibrat şi cu multe faze de poartă


ACS Fotbal Comuna Recea nu trece prin cea mai bună perioadă şi în ultimele patru etape a reuşit doar o victorie, a înregistrat două egaluri şi a suferit primul eşec din campionat. Însă, toate acestea se vor a fi lăsate în urmă, iar Viorel Chinde şi compania îşi propun să câştige fiecare meci, pentru ca la final să se bucure cu toţi de îndeplinirea obiectivului, promovarea în Liga a II-a.

Ei bine, în această etapă, pe Stadionul Comunal Recea, din Săsar, a venit Avântul Reghin, iar formaţia din judeţul Mureş şi-a vândut scump pielea. Prima repriză a fost foarte echilibrată şi cele două echipe s-au anihilat reciproc. În ciuda ocaziile create de ambele formaţii, tabela nu a suferit modificări.

În tabăra gazdelor au avut loc câteva schimbări inspirate, iar cei intraţi pe teren şi-au făcut simţită prezenţa. Mai întâi, Norbert Janos a deschis scorul pentru echipa din Recea, dar la scurt timp, cei de la Reghin au restabilit egalitatea.

După câteva minute, Alex Oltean a centrat perfect, iar la finalizare a apărut Alex Mărieş, cel care a marcat pentru 2 – 1. S-a făcut 3 – 1, după ce Mărieş a reuşit dubla, de aceasta dată, marcând după o centrare primită de la Norbert Janos.

Oaspeţii au redus din handicap, însă nu au avut putere să egaleze, iar scorul final a fost stabilit de Arthur Teut, cel care a marcat din pasa lui Norbert Janos.

“A fost un meci foarte greu, deoarece am întânlnit o echipă foarte bună. Prima repriză a fost echilibrată, a fost un meci cu multe faze de poartă şi de o parte şi de alta, dar mă bucur că am reuşit să câştigăm”, ne-a spus Ovidiu Mic, antrenor secund la ACS FC Recea.


ACS Fotbal Comuna Recea – Avântul Reghin 4 – 2 (0 – 0)

Au marcat: Norbert Janos (’65), Alexandru Mărieş (’76 şi 86)) şi Arthur Teut (’90+5), respectiv Florin Truţă (’66 şi 90+1)

ACS Fotbal Comuna Recea: Alin Bota (cpt.) – Marius Potcoavă, Lorant Kiss, Milian Urs, Cristian Erdei, Vlad Opriş, Alex Oltean, Adrian Micaş, Cosmin Berindea, Viorel Chinde, Romario Rus. Au mai intrat: Norbert Janos, Arthur Teut, Alexandru Mărieş şi Ciprian Brata. Antrenor secund: Ovidiu Mic

Jucătorul meciului: Norbert Janos


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL