Connect with us

FOTBAL

ACS Fotbal Comuna Recea se gândeşte doar la victorie în jocul cu Avântul Reghin


Maramureşenii au suferit în etapa trecută prima înfrângere din acest sezon şi în această etapă vor primi vizita echipei din Reghin, dar Viorel Chinde şi compania nu se gândesc decât la cele trei puncte


ACS Fotbal Comuna Recea şi-a propus promovarea în Liga a II-a şi a început acest sezon foarte bine, fiind pe primul loc în primele şase etape, dar a pierdut fotoliul de lider în urma unui rezultat de egalitate pe teren propriu cu Unirea Alba Iulia.

Maramureşenii puteau reveni în fotoliul de lider o etapă mai târziu, însă au remizat la Zalău şi au ratat şansa de a reveni în topul ierarhiei.

În etapa precedentă, Luceafărul Oradea a remizat la Cluj cu Sănătatea, însă nici de această dată echipa din Recea nu a profitat şi a suferit primul eşec din acest sezon, în deplasare la ACS Unu Fotbal Club Gloria, astfel că echipa maramureşeană a rămas pe locul 2.

La finele săptămânii se vor desfăşura meciurile etapei cu numărul 11, iar în cadrul acestei runde, ACS Fotbal Comuna Recea primeşte vizita celor de la Avântul Reghin. Mureşenii ocupă locul 11 în clasament cu 12 puncte acumulate şi alături de ACS Viitorul Şelimbăr este echipa cu cele mai multe rezultate de egalitate, 6 la număr.

În aceste condiţii, cu siguranţă că Avântul Reghin îşi va vinde scump pielea şi la Recea, însă echipa maramureşeană nu se gândeşte decât la victorie.

În ultimele patru etape, cele două echipe au un parcurs identic şi vin după o victorie, două remize şi un eşec. Meciul se anunţă a fi extrem de disputat, dar, bineînţeles, Alin Bota şi compania pleacă cu prima şansă.

Meciul se anunţă a fi extrem de disputat, dar, bineînţeles, Alin Bota şi compania pleacă cu prima şansă.

Disputa dintre ACS Fotbal Comuna Recea şi Avântul Reghin va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00, pe Stadionul Comunal Recea, din Săsar. Partida va fi arbitrată de o brigadă din Arad. Central va fi Alexandru Gornic, ajutat la cele două tuşe de Sebastian Pantea şi Andrei Pantea. Observator de joc va fi Dan Costin din Zalău, în timp ce Sergiu Neichi va fi observator de arbitri.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL