Connect with us

Ştiri din Sălaj

Toţi prefecţii şi subprefecţii din ţară, demişi în 48 de ore de Guvernul PNL


Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL şi europarlamentar, susţine că guvernul PNL va face “revoluţie” în toate prefecturile şi instituţiile deconcentrate din ţară şi că vor fi demişi toţi prefecţii şi subprefecţii în maxim 48 de ore după învestirea noului guvernul condus de Ludovic Orban. 


“Deci, în secunda în care vom avea guvernul valid, Ludovic Orban şi echipa domniei sale, (…) cred, sper din tot sufletul să nu treacă (…) mai mult de 48 de ore pentru a schimba toţi prefecţii şi subprefecţii”

a afirmat la Caracal, Rareș Bogdan.

Europarlamentarul Rareş Bogdan menţionează în acelaşi discurs că ulterior va fi analizată activitatea fiecărui şef de instituţie deconcentrată, iar cei slabi şi lipsiţi de perfomanţă vor pleca, potrivit news.ro.

Întrebat într-o conferinţă de presă susţinută la Caracal, dacă se va “umbla” la grila prea încărcată din sistemul public, Rareş Bogdan a spus:

“Da, dar vă spun ca să fie lucrurile extrem de clare: vom face audit în fiecare instituţie, în fiecare companie a statului, în fiecare minister, în fiecare instituţie din subordine şi vom vedea exact competenţele şi modul în care aceşti oameni au fost promovaţi sau modul în care aceşti oameni au fost angajaţi.”

UDMR Sălaj vrea să-şi păstreze oamenii pe poziţii şi va negocia cu PNL

Preşedintele UDMR Sălaj, deputatul Sereş Deneş susţină că această atitudine a liberalilor nu este cea mai bună, pentru că noul guvern are nevoie de susţinere parlamentară şi după învestire. Fotoliul subprefectului Alexandru Vegh UDMR, va face obiectul unei noi rude de negocieri între PNL şi UDMR, imediat după învestire.

“Încă nu au avut loc asemenea negocieri între partide. Urmează ca într-o perspectivă foarte apropiată, să vedem cum se va comporta noul guvern, pentru că acest guvern are nevoie de sprijin nu numai la învestire, ci şi pe urmă. Din punctul nostru de vedere, sigur că dorim să ne menţinem oamenii în structurile administraţiei publice şi în perspectivă să vedem care este atitudinea Partidului Naţional Liberal. Categoric dorim să ne menţinem oamenii în structurile administraţiei şi sigur că vor avea loc negocieri unde acest aspect va prima. Sigur, dacă contează pe sprijinul nostru nu cred că (nr. guvernul PNL) va merge împotriva noastră de a ne scoate oamenii din structurile administraţiei. Dacă vor sprijinul nostru în Parlament sunt sigur că ne vor menţine oamenii.”

deputat UDMR, Sereş Deneş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj