Connect with us

Ştiri din Sălaj

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă a fost primită cu multă căldură de sălăjeni


Premierul Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a venit pe 30 octombrie, pentru a doua oară în Sălaj, într-o acţiune de campanie electorală. Dăncilă fost primită cu multă căldură de sălăjeni la vizitele din Zalău, Buciumi şi Jibou. A fost întâmpinată cu pâine şi sare, cu flori, cu aplauze, a primit sărutări şi a oferit multe îmbrăţişări. 


Premierul României Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a fost ieri, 30 octombrie, într-o acţiune de campanie electorală în judeţul nostru. Viorica Dăncilă a venit însoţită de ministrul Agriculturii, Petre Daea şi ministrul Afacerilor Interne, Mihai Fifor. Prima oprire în Sălaj a făcut-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Zalău. Premierul Dăncilă a fost primită de preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc şi managerul spitalului, Georgeta Fiţ, alături de care a făcut un tur al unităţii.

De la spital, Viorica Dăncilă a plecat la Centrul de zi pentru vârstnici “Tinerete fără bătâaneţe”, unde a fost primită cu aplauze de bătrânii prezenţi. Atmosfera a fost una foarte călduroasă, au avut loc îmbrăţişări şi multe urări de bine, semn că premierul Dăncilă are susţinerea acestora.

“Sunt foarte emoționată de căldura cu care ne-ați primit, de îndemnurile și de susținerea dumneavoastră. Nu am niciun gând să fac un pas înapoi când am susținători atât de puternici ca cei din această sală. Pentru mine, prezența dumneavoastră astăzi aici este un pas important. Pentru mine este important dialogul cu dumneavoastră, să vă ascult sfaturile, să învăț din experiența dumneavoastră de viață, să văd care sunt opiniile dumneavoastră, ce vă mulțumește și ce nu vă mulțumește, să văd cum vreți dumneavoastră viitorul pentru copiii și nepoții dumneavoastră, ce vă îngrijorează, ce vă neliniștește, pentru că noi trebuie să vă respectăm. Cei care nu își respectă părinții și bunicii nu au respect pentru nimic. Acesta ar trebui să fie crezul fiecărui om politic.” 

premierul Viorica Dăncilă.

Lacrimi de fericire şi multă simpatie, în vizita premierului Dăncilă la Buciumi

De la Zalău, premierul Viorica Dăncilă a plecat în comuna Buciumi, unde peste 300 de localnici au aşteptat-o cu flori şi aplauze. Oamenii, tineri şi vârstnici s-au înghesuit să-şi facă poze cu premierul. Alături de primarul Eugen Lazăr, premierul a vizitat şcoala şi noua gradiniţă finanţate prin PNDL 2. Un moment inedit de la Buciumi a fost faptul că renumita artistă de muzică populară Sava Negrean Brudascu a primit în vizită la casa personală oficialii.

Viorica Dăncilă la Buciumi!

Publicată de Sângeorgiu de Meseș pe Miercuri, 30 octombrie 2019

“A fost un moment unic în istoria comunei Buciumi, să fie prezent premierul României şi candidatul la funcţia de preşedinte al României. Momentul a fost primit cu bucurie de aproape 300 de oameni care au fost prezenţi. Nu au fost incidente de loc. Doamna prim-ministru s-a simţit foarte bine, a vizitat un obiectiv reabilitat prin PNDL2 şi anume şcoala şi grădiniţa, un obiectiv cu o valoare de 9,3 milioane de lei care într-un an de zile va fi finalizat. Oamenii au primit-o foarte bine, fiecare şi-a spus oful, alţii au felicitat-o şi totul a decurs într-un cadru normal şi civilizat.”

primarul Comunei Buciumi, Eugen Lazăr.

 

Viorica Dăncilă a făcut baie de mulţime la Jibou

De la Buciumi, premierul Dăncilă a plecat în oraşul Jibou, unde a avut o întâlnire la Casa de Cultură, cu simpatizanţii şi membri PSD din oraş, dar şi din localităţile din apropiere. Peste 600 de jibouani s-au adunat la Jibou să o vadă şi să o asculte pe Viorica Dăncilă. La Jibou, premierul a fost întâmpinat de primarul oraşului, Dan Ghiurco.

“Am sprijinit comunitățile locale prin PNDL 1 și 2, prin proiectele pe CNI, prin a-i încuraja să folosească fonduri europene, guvernamentale și fonduri proprii, pentru că oamenii vor să aibă condiții ca în orice colț din UE. Oamenii trebuie să aibă condiții bune pentru a nu pleca în alte locuri. Am sprijinit agricultorii, alături de domnul ministru Daea, și aș enumera programul antigrindină, creșterea suprafeței irigate, subvențiile date la timp, acciza la motorină, centrele de cercetare, programul de tomate, care a permis multor tineri care au plecat să vină în țară și să investească în acest program. Oameni buni, victorie pe 10, victorie pe 24, să redăm România românilor și să votăm pentru noi, să ne regăsim forțele în propria noastră țară. Dumnezeu să ne ajute!”

premierul României, Viorica Dăncilă.

Primarul oraşului Jibou, Dan Ghiurco a declarat după eveniment că:

“Premierul Viorica Dăncilă şi candidatul PSD la alegerile prezindenţiale a fost întâmpinată cu multă căldură şi preţuire de un public numeros de peste 500 de persoane. Mesajul transmis a fost foarte bine primit, remacându-se ţinuta ţinuta omului politic printr-un discurs de conţinut cu un impact puternic pentru cei prezenţi şi nu numai. Noi, administraţia publică locală suntem beneficiari ai fondurilor guvernului Dăncilă atât prin proiectele derulate prin PNDL, cât şi prin CNI. De asemenea este de remarcat implicarea guvernului în operaţionaliyarea punctului aeromedical SMURD.”

primar oraş Jibou, Dan Ghiurco.

Viorica Dăncilă a fost primită la Casa Sindicatelor din Zalău de peste 1000 de cetăţeni 

Ultima acţiune a candidatului PSD, Viorica Dăncilă din vizita progamată în Sălaj, a avut loc la Zalău, la Casa Sindicatelor, unde peste 1000 de simpatizaţi şi susţinători au fos prezenţi pentru a asculta proiectul PSD pentru Preşednţia României.

O vizită de suflet, o demonstrație de curaj și determinare! Pentru a doua oară în acest an, Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, ne-a oferit ocazia de a-i mulțumi pentru sprijinul acordat dezvoltării comunităților locale din județ!#VioricaDăncilă #Presedinte

Publicată de PSD SĂLAJ pe Miercuri, 30 octombrie 2019

” Într-un an și nouă luni nu m-am gândit niciodată la mine, nu am luat o decizie pentru mine, nu m-am gândit că aș putea obosi sau că aș putea ceda o clipă. M-am gândit de fiecare dată că nu am voie să fac acest lucru, să obosesc, să dezamăgesc, că am creat un val de speranță oamenilor și că orice lucru greșit pe care îl fac va scădea încrederea în mine și în Guvernul României, în colegii mei primari, președinți de consilii județene care m-au sprijinit.” 

premierul României, Viorica Dăncilă.

Preşedintele executiv al PSD Sălaj, deputatul Iuliu Nosa spune că acţiunea de ieri, 30 octombrie a fost una foarte reuşită care va duce la câştigarea alegerilor prezidenţiale de către candidatul PSD, Viorica Dăncilă – premierul României.

“Ne-am bucurat de vizita în judeţ a doamnei preşedintă Viorica Dăncilă, candidatul Partidului Social Democrat la funcţia de preşedinte al României. A fost din toate punctele de vedere o vizită reuşită. Oamenii din cele trei localităţi pe care le-am vizitat ieri (nr. 30 octombrie) au fost încântaţi de acest lucru şi sunt convins şi suntem convinşi că viitorul preşedinte al României va fi doamna Viorica Dăncilă.”

deputat Iuliu Nosa, preşedinte executiv PSD Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj