Connect with us

HANDBAL

O echipă de Liga Campionilor a pus ochii pe o jucătoare de la HC Zalău!


Rămasă cu un singur portar, Metz vrea să își întărească compartimentul, astfel că a urmărit-o în ultima perioadă pe Raluca Kelemen, pe care vrea să o transfere. În acest sens, gruparea franceză a făcut o propunere de transfer pentru HC Zalău, iar cele două cluburi sunt acum în tratative


După ce la început de an a cedat-o pe Claudia Constantinescu la CSM București, HC Zalău poate propulsa o altă handbalistă spre handbalul de înaltă clastă, din Liga Campionilor. Este vorba de ”portărița” Raluca Kelemen, de serviciile cărei s-a interesat Metz, liderul Grupei A din Liga Campionilor!

Gruparea franceză și-a pierdut un portar important, pe Laura Glauser, care s-a accidentat și a devenit indisponibilă pentru 6 luni, astfel că a rămas cu un singur portar, croata Ivana Kapitanovic.

Pentru a fi acoperită pe acest post, Metz vrea să transfere un portar, astfel că a urmărit-o în ultima perioadă pe Raluca Kelemen.

Potrivit Prosport, oficialii clubului din Franța a făcut o propunere de transfer pentru HC Zalău. Și Gheorghe Tadici a confirmat tratativele, dar a susținut că echipa campioană a Franței ar trebui să plătească în jur de 40.000 de euro pentru a-i da drumul să plece.

„Orice jucătoare de la Zalău poate fi transferată la altă echipă, dar nu pe bani mărunți”, a declarat Gheorghe Tadici pentru Prosport.

Raluca Kelemen a venit la Zalău în vara anului 2017 de la CSS Caracal. Portărița a participat cu lotul României de tineret la Campionatul Mondial de anul trecut, iar în acest a fost desemnată cel mai bun portar din Europa, la categoria sub 21 de ani.

Sursa: Prosport

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. DAN PETRAR

    31 October 2019 at 13:37

    NAI ARE MULT DE TRAS SI DE MUNCIT , PANA SA AJUNGA PORTAR ADEVARATDE lIGA CAMPIONILOR. Sa fim seriosi. A cerut muklt pe ea pentru ca Nu vrea sa-i dea drumul acum !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL