Connect with us

Ştiri din Sălaj

Bărbat lovit şi tâlhărit pe o stradă din Zalău. Agresorul a fost reţinut de poliţişti


Incidentul a avut loc sâmbătă seara, bărbatul fiind lovit cu pumnul în zona feţei de o persoană necunoscută care ulterior i-a furat telefonul mobil şi o sumă de bani


La data de 27.10.2019,  ora 10.55, Poliția Municipiului Zalău a fost sesizată de către Unitatea de Primire Urgenţe Zalău cu privire la faptul că la unitate s-a prezentat un bărbat din Fizeș, care a declarat că a fost agresat şi solicitat îngrijiri medicale.

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Zalău au făcut cercetări cu privire la această sesizare şi au stabilit că, în data de 26.10.2019, în jurul orei 20.00, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, bărbatul a fost lovit cu pumnul în zona feţei, de către o persoană necunoscută, care i-a sustras un telefon mobil și o sumă de bani.

Polițiștii l-au identificat imediat pe presupusul autor al tâlhăriei, un bărbat de 29 ani din Zalău, pe care l-au reţinut pe o perioadă de 24 ore, iar în 29 octombrie a.c. l-au prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă, Judecătoria Zalău emiţând mandat pentru 30 de zile.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj