Connect with us

HANDBAL

Tadici, după meciul de la Vâlcea: ”Am avut momente bune, dar am ratat patru aruncări de la 7 m. Ar fi însemnat altceva dacă marcam”


Tehnicianul a tras multe concluzii pozitive după meciul de la Vâlcea, unde Zalăul s-a deplasat cu un lot restrâns, din care au lipsit jucătoare precum Cristiana Nica, Dana Abed Kader sau Alexandra Severin


HC Zalău a lăsat o impresie bună pe terenul campioanei SCM Rm. Vâlcea, unde s-a ţinut bine de valoroasa adversară. În ciuda faptului că formaţia sălăjeană s-a deplasat cu doar 12 jucătoare, iar din lot au lipsit Dana Abed-Kader, Cristiana Nica sau Alexandra Severin, HC Zalău a jucat pe alocuri bine şi până prin minutul 38, scorul a fost strâns.

Gazdele s-au desprins în ultimele 20 de minute, profitând şi de ratările Zalăului, care în acest joc a irosit patru aruncări de la 7 m, dintre care trei în ultimele 10 minute.

După partida de pe terenul campioanei, încheiată cu scorul de 26 – 20, antrenorul Gheorghe Tadici a tras câteva concluzii pozitive şi a fost mulţumit de evoluţia unor jucătoare tinere. ”Ne-am deplasat cu 12 jucătoare. Era clar care va fi deznodământul meciului de la Vâlcea, pentru că acolo sunt nouă jucătoare străine, cu experienţă. Este adevărat că Fraga Fernandez a fost accidentată, dar şi noi am avut-o indisponibilă pe Dana Abed-Kader, care a venit de la lot cu nişte probleme. Am vrut să menajez jucătoarele care au jucat mai mult şi să dau posibilitatea să joace celor care au bifat mai puţine minute.  Am avut-o pe Andreea Tecar care a jucat bine spre deosebire de meciurile anterioare. Mihart a jucat şi ea bine, iar Kelemen a făcut un joc bun. Bianca Berbece şi Teodora Popescu au jucat parţial bine şi pe porţiuni, iar Coman a avut o evoluţie bună pentru primul joc în care a jucat mai bine de 45 de minute”, a spus Gheorghe Tadici, care a fost deranjat că echipa sa a ratat prea multe situaţii.

”Nu am fost mulţumit de restul jucătoarelor, nici pe atac, nici pe apărare. Am ratat patru aruncări de la 7 m, iar trei dintre ele s-au irosit în ultimele 10 minute, din lipsă de responsabilitate la Şerban, Coman şi Nichitean. Am avut momente bune şi era altceva dacă am fi marcat. Au fost şi contraatacuri irosite prin Popescu, iar de apărare sunt total nesatisfăcut de cuplul de apărători centrali, Irina Ivan şi Sabrina Lazea, care vrea să trăiască tot campionatul din meciul cu CSM Bucureşti, din prima etapă”, a spus Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL