Connect with us

DIVIZIA A1

Bogdan Tănase, înaintea derby-ului cu Dinamo: ”Va fi un meci de o altă natură”


Vicecampioana CS Volei Municipal Zalău şi Dinamo Bucureşti se duelează azi în derby-ul etapei cu numărul trei din Divizia A1. Întâlnirea va fi televizată în direct pe TVR HD


În primele două runde, CS Volei Municipal Zalău a avut adversare modeste, pe care le-a învins până la urmă, clasându-se pe locul secund înaintea etapei a III-a.

În meciul de azi din a treia rundă a campionatului, altfel se va pune problema, deoarece faţă în faţă se află două formaţii cu pretenţii şi care în acest sezon vor să câştige titlul naţional.

Cam acelaşi lucru îl spune şi tehnicianul Bogdan Tănase, cel care vreo o nouă victorie pentru elevii săi, subliniind însă faptul că jocul din capitală va fi mult mai dificil.

”Conform investiţiilor, Dinamo este una dintre pretendentele la medalii, chiar la titlu. Jucăm la ei acasă şi categoric va fi un meci de o altă natură. Sperăm să pregătim cât de bine acest joc şi să aducem cât mai multe puncte”, a spus tehnicianul  celor de la CS Volei Municipal.

Şi Andrei Spînu, unul dintre internaţionalii vicecampioanei României spune că Dinamo e un adversar redutabil, dar Zalăul vrea să câştige!

“Evident, va fi un meci de care pe care la Dinamo, însă vom încerca să câştigăm. Va fi foarte greu, fiindcă Dinamo s-a întărit şi trebuie să dăm totul dacă vrem să venim cu o victorie”, a menţionat voleibalistul.

Partida de la Bucureşti va începe de la ora 17.00 şi va fi televizată în direct pe TVR HD.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1